Náš lov

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: NÁŠ LOV

Poslaťod rarasto » Pon Aug 04, 2008 6:29 pm

rybopet ty musíš byť zabitý človek ,)
...ja včera na šírave, od cca pol 12tej do 5tej. Búrka vysela vo vzduchu od rána no stale nejako nie a nie prísť,až cestou domov na Dargove. Najprv som skúšal ostrieže a popri tom premýšľal ako konečne preľstiť nejakého pekného boleňa. Ostrieže ma navnadili, a tak po polhodke, ked som ich mal na konte asi 10, som si povedal že "tak a idem na tie torpéda". Lovili len sem tam ale aj tak som veril že nejaký sa zavesí... Po takmer hodke som to vzdal a šiel sa najesť, vykúpať sa a tak... Potom sa nahrnuli toľkí ľudia, a všadeprítomní "skútristi" sa začali predvádzať a ked sa to celé zrátalo bolene stíchli... Rozmýšľal som že pôjdem niekde bokom,ale tak nechcel som kaziť rodinný vílet :) takže som ešte na záver akoževíletu navrhol čo tak skúsiť výpustný kanál, no jak som ho hľadal,tak som ho hľadal, pýtal sa kadekoho, každý ma posielal na tú cestu čo je z tej strany kanála ako sú zalužice a tam sa autom veľmi nedalo kurnikšopa... Ako sa tam teda ide,poradte nech neblúdim nabudúce :) thx ...ak je nutné ísť asi tak 2km pešo po ľavej strane kanála tak nepíšte,viem už :)
rarasto
....
....

Poslaťod joysi » Pon Aug 04, 2008 9:18 pm

rarasto: Boli sme tam aj dnes. Velmi lahko tam trafis... Ako si uz spominal, ides do dedinky Zaluzice. A hned prva krizovatka, odbocis do lava, ides na koniec cesty a pri rampe nachas auto. A uz len prejdes 650 metrov pesi a si pri vypusti. Ak by si mal este problem tak TI poslem mapu . ;)
joysi
Moderátor
Moderátor

Poslaťod DAJHAK » Pon Aug 04, 2008 9:34 pm

RARASTO vidno to aj na leteckej mape na http://mapy.atlas.sk/
zadaš hore Zalužice daš skoro največšie rozlíšenie a prepneš mapu na letecku je to tam
paradne vidiet.Ja som tam tiež parkrat bol a keď lovili bolene tak paradne išli na bieleho hausera...
Bol to masaker.Keď chceš chytať na rybky to jazierko čo vidno na mape vpravo od kanála na ňom nachytaš
male karasky stači par kostňačikov...
Je hrozné keď sa športovci ožierajú,je však úžasné keď my alkoholici športujeme.
Toľko som čítal o škodlivých účinkoch alkoholu a cigariet že som sa rozhodol že prestanem čítať.
Obrázok užívateľa
DAJHAK
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod DAJHAK » Pon Aug 04, 2008 9:37 pm

Jo a ešte dačo Letecka mapa funguje len na prehliadači Internet Explorer..
Je hrozné keď sa športovci ožierajú,je však úžasné keď my alkoholici športujeme.
Toľko som čítal o škodlivých účinkoch alkoholu a cigariet že som sa rozhodol že prestanem čítať.
Obrázok užívateľa
DAJHAK
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod rarasto » Uto Aug 05, 2008 8:59 pm

dik chlapi, už som sa kus zorientoval. Letecká mapa mi síce nešla aj napriek prehliadaču IE, ale aj tá "klasická" pomohla... Nabudúce snád už nepoblúdim. Inak vždy som si myslel že sa tam dá ísť z Michaloviec, a v nedelu ked som sa tam za svet nevedel dostať zo zalužic som o tom bol 100%ne presvedčený, no vidím že je to naopak... :)
rarasto
....
....

Poslaťod TATTOmen » Str Aug 06, 2008 9:41 pm

vcera som bol treska zaplavackovat na seni...no ,kaprik ziadny,ale za 3 hodky lovu 5 karasov,2 liene a nejake pleskace,vsetko slusnych rozmerov,bolo uz chladno,inac by som ostal dlhsie..

rybopet...hornad je tak v piiiiii...ze sam neviem kedy tam vyrazim,,sledujem to kazdy den,ale smola,,,aj ked sa zda ,ze je cisty,dole je vecsiu cast roka spinavy koli toryse...nodufam ze sa zmeni,jesen sa blizi,a hornad vie byt krasne stedry v tomto obdoby, ;) ..takze ked budem mat cestu,hodim to na net a keby nahodou si mal cas,,,no problemo...
TATTOmen
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod rybopet » Str Aug 06, 2008 10:40 pm

rarasto-dík za kompliment,nemuselo to byť,mhm!
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod rybopet » Str Aug 06, 2008 10:45 pm

Tatoomen-myslíš,že v mutnej vode sa ryby nekrmia?Však sumce sa v takej musia cítiť ako "ryba vo vode"!Práve som dnes čítal v kajmanovi,že sumce majú chuťové receptory na spodnej strane tela,takže dokážu lokalizovať potravu aj v celkom kalnej vode.
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod kura11 » Štv Aug 07, 2008 12:28 pm

vcerajsia nocna vlacka dopadla celkom fajn... hned po prichode mal brat na palici nejaku velku rybu najskor zubac ale sa mu strepal z gumy a potom asi dalsich 6 kusov co sa strepali, ja som capol dvoch 57 a 50 cm a daco sa podarilo aj arsenovi... zaujimave bolo ze nadranom total nic... ryba sla od tej 11 tej vecer do tej 1 nej rana, potom jak by utal... :!: chlapci inak drzim dneska palce...
kura11

Poslaťod pace » Štv Aug 07, 2008 3:40 pm

Janci rano sme videli vase siluety,ked ste odchadzali z druheho brehu.Inak rybacka paradna co sa tyka mnozstva ryb a zaberov.Rano to tam slape paradne.
pace
Občasný diskutér
Občasný diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia