Diskusia k Návrhom na zmeny v Rybárskom zákone a vyhláške

Návrhy na zmenu a diskusia o rybárskom zákone, vyhláške a miestnom poriadku.

Re: návrhy na zmeny v Rybárskom zákone a vyhláške

Poslaťod rybopet » Str Mar 02, 2011 6:40 pm

Maro-no vidíš, studenej vody sa bojíš, ale vláčiť z brehu v marci-apríli nechceš.Dnes som na jednom potoku videl parádne jalce, a môžem si tak akurát vysrať oko, to chceš?
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod Eko » Str Mar 02, 2011 10:47 pm

rybopet :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod brucelee » Str Mar 02, 2011 11:26 pm

vsecko,pekne myslienky ale aj ked sa nieco zmeni,tak na vodny zivot,pocetnost ryb , cistotu a pod. toucinok nebude mat ziadny ,pokial sa nebudu reviry castejsie kontrolovat.pre priklad som pri vode 15dni z mesiaca po cely rok a rs ma kontrolovala jediny raz,..... a tak len zrobite raj pre pytliakov,degesov a masiarov ,,..ale inak drzim palce
brucelee
..
..

Poslaťod maro » Štv Mar 03, 2011 9:28 am

rybopet » A co sbiro? Alebo plavák? Alebo feeder? Na mušku ťa nenahováram, lebo si na ňu alergický ... :) Aspoň budeš trochu všestranný, ortodoxné vláčkarstvo má, podľa všetkého, negatívne vedľajšie účinky ... :lol: A so svojimi očami si rob čo chceš ... :shock: :roll: :ugeek: Skús sa na danú vec pozrieť v širších súvislostiach, ako len cez to, že teba svrbia prívlačiarske ruky. Keby išlo iba o tréning prívlačiarov, žiaden problém by nebol. Ale celej tej rybárskej zberbe??? Od 1.4. môžeš ísť vláčiť na hraničný Hornád ...
Naposledy upravil maro dňa Štv Mar 03, 2011 10:17 am, celkovo upravené 2
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod maro » Štv Mar 03, 2011 9:35 am

brucelee » V návrhoch máme aj požiadavku na zefektívnenie fungovania RS, všetci si uvedomujeme, že kontrola je nedostatočná. Keď si tak často pri vode, neuvažoval si stať sa RS? Mohol by si tú svoju vodu obehnúť pár krát v mesiaci ...
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod rybopet » Štv Mar 03, 2011 7:43 pm

Maro-v nedelu na schodzi poviem, že sťahujeme všetky návrhy a nič nechceme. Že celé to bolo len taký omyl a panské huncútstvo. Kto to videl, vláčiť celý rok ? Pche!
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod kura11 » Štv Mar 03, 2011 11:42 pm

Peto aj samotny vlackary su skepticky k celorocnej vlacke... ty si asi jediny taky horlivy bojovnik za to... je to sice pekne ale malo by nam ist predovsetkym o ochranu a nie o svoje sebecke zaujmi... dajme rybam kusok kludu...
kura11

Poslaťod maro » Pia Mar 04, 2011 9:08 am

rybopet » Peťo, mal by si si zaplatiť doučovanie z čítania ... a potom si ešte raz prečítaj môj príspevok od maro » Po Feb 28, 2011 5:41 pm na strane 30, tu len diskutujeme ... ;) Ja nemením dohodnuté pravidlá.
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod hlava » Pia Mar 04, 2011 12:11 pm

ryby treba setrit tak potom by mal byt celoplosny zakaz, zubace mozem chytat aj na mucharku a to uz mozem? Aj na dazdovku ich mozem chytat aka setrnost pocas trenia :shock: proste zakon je stary a ked sa robil vlacili 5 ludia tak to tam nedali, potom ked idu do trenia podustvy treba zakazat vsetky sposoby lovu okrem vlacky lebo tam to nieje cielova ryba. Zakon je stary takze ak sa chyti ryba v treni alwbo strazi hniezdo proste ich co najsetrnejsie vratit sť do vody hauk more
hlava
Diskutér
Diskutér

Poslaťod maro » Pia Mar 04, 2011 2:45 pm

Co sa zavzdušňujete??? Návrhy zmien sme si odsúhlasili na schôdzi v Bete aj s celoročnou vláčkou, máme ich na papieri, sú odovzdané návrhovej komisii, všetko je tak, ako sme sa dohodli. Keď sme odchádzali z členskej schôdze, na chodníku mi Koláč, sixo a Dávid povedali, že celoročná vláčka podľa nich nie je až taký dobrý nápad, preto som tu chcel rozprúdiť vecnú debatu, nie že chceme teraz meniť návrhy ...
maro
Pretekár
Pretekár

PredchádzajúciĎalší

Späť na Rybársky poriadok

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia