od dr.david » Str Máj 18, 2011 10:35 pm
pepo - priznam sa, ze ti nerozumiem. najprv odsudis ChaP ako tyranie, potom oznacis za dobru myslienku vytvorenia ChaP reviru. Chces urobit revir pre ChaP, pre masiarov a pre ludi, KTORI SI IDU K TEJ VODE NAOZAJ ODDYCHNUT A UVOLNIT - ti tam budu robit co? masiarit alebo pustat? alebo aj to aj to? alebo ani to ani to?
Mas pravdu, keby ma pstruh 10x chytil nic by som nerobil. Ale viem, ze by ma potesilo, keby to skoncilo tak, ze ma moze chytit aj 11-ty krat a nie, ze skoncim v Tesco igelitke.
Ano, nas trestny zakonnik pozna nieco take ako tryznenie a tyranie zvierat. Vykon rybarskeho prava vsak nenaplna nic z uvedeneho, takze tvoja poznamka je mimo.
Poslednu dobu sa tu stale viac ludi navaza do ChaP. Nie som ortodoxny, sem tam si duhaka vezmem a necitim sa preto horsim alebo lepsim clovekom. Ale ked mi niekto ide kazat, ze trapim ryby, ktore po mne zostanu urcite v soku ale bez poskodenia ziju dalej, tak prepac, ale musim sa ohradit. Povazujem sa za cloveka, KTORY SI IDE K TEJ VODE NAOZAJ ODDYCHNUT A UVOLNIT.
Prezrad mi, ty si rybar? ak ano, ako prosim ta chytas? mas stanoveny urcity pocet zaberov, do ktoreho je to este lov, alebo rybacka alebo co, a potom je uz trapenie?