Cronicle píše:Len možno nestačí..Ako, ja by som nebol proti, keby to tak fungovalo všade, ale realita je presne opačná..V sobotu som bol svedkom ako sa bavili "rybári" vedľa mňa na Čani - rozprávali sa v stane o tom, ako boli na nejakom rybníku a jasne som počul toto: všetci sme mali po 2 palice a po 2 pytliačky.. + v sobotu chytili úhora, mohol mať tak 60-65cm, tenučký hadík a oni ho rovno zabili..toho keď vyúdia, tak z neho ostane akurát tak špáratko medzi zuby..no, neskutočné čo sa robí s rybami..
My máme snahu "oživiť" vodu, aby sa bolo na čo tešiť, pokecať s fajn ľuďmi a nájdeš pri vode akurát tak dementov a pár slušných rybárov..

Cronicle píše:..... + v sobotu chytili úhora, mohol mať tak 60-65cm, tenučký hadík a oni ho rovno zabili..toho keď vyúdia, tak z neho ostane akurát tak špáratko medzi zuby..no, neskutočné čo sa robí s rybami..
.
jankes píše:Cronicle- Bol si v sobotu pri vode keď chytili uhra? Prečo si nevolal R.S.? Pritom máš tel.číslo na R.S.stačilo zavolať!!!

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia