4-0640-4-1 Hornád č.2

Pstruhové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: hornád-pstruhový

Poslaťod maro » Pon Máj 23, 2011 10:57 am

Cronicle » Možno sa zmení aspoň Laci a prestane brať potočákov na jedenie ... :) ... a možno aj niekto ďalší ... a už to nebolo márne.
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod maro » Pon Máj 23, 2011 11:29 am

Cronicle » Úprimne, neviem ako vyriešiť problém, že v členskej základni je strašne vysoké percento vydžubancov a hlupákov. Keď čítam niektoré otázky v rubrike "Otázky a odpovede" a počujem niektoré príspevky na členských schôdzach, je mi zle ... Pokiaľ budú pravidlá nastavené tak, že rybárčenie pre mäsiarov bude výhodné, nikam sa nedostaneme. Všeľudové rybárstvo je katastrofa ... Preto apelujem aspoň na tých pár inteligentných ľudí, ktorí sa tu zapájajú do debát o zlepšovaní stavu, nech sa snažia začať od seba a nech idú okoliu príkladom. Tiež som si prešiel obdobím mäsiarčenia, pytliačiek a podobne, ale tiež som už pár ľudí obrátil k lepšiemu. Ak si povieš, že nič nemá význam a prd sa zmení, tak sa naozaj nič nezmení ...
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod maro » Pon Máj 23, 2011 1:28 pm

Cronicle » V poslednej vete si to vystihol presne. A to, čo si napísal pred tým ... aj preto by asi bola lepšia profi RS, ktorá by mala status ekopolície a úzko by spolupracovala so štátnou políciou, lebo dobrovoľný člen RS nebude mať až tak veľkú motiváciu riskovať miestami zdravie, prípadne majetkovú újmu. S debilom (väčšinou ešte aj ožratým) môžeš vyjednávať jedine z pozície sily, nič iné nepomôže.
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod kura11 » Pon Máj 23, 2011 2:40 pm

Ekopolicia je nerealne... zijeme pomaly v rozvojovej krajine kde na nic podstatne nie su evrase... kazdeho naopak zaujimaju len eura.. pozri aj na rybarstve sa to odzrkadluje.. nezalezi aky ludia su vo zveze ale kolko sa vybere... uz som to tu pisal X ty krat... co ak by sa zakazalo brat ryby z hornadu na jednu-dva sezony na zvysenie rybnatosti??? kolko ludi... by si nekupilo povolenku??? vtedy by sa videlo kolko ludi bere rybacku ako relax a kolko len koli tomu ze je to vynosne... zial tu nebrat ryby je nerealne a tak dalej budeme kupovat hostovacky na vodach kde sa este ako tak da zachytat... ja sa cudujem ze to takto funguje v pohode dalej... prazdna voda, za chvilu sa zarybni zasa kopec "pstruharov" po troch tyzdnoch opet prazdna voda... super!! cele fungovanie rybarstva na SVK je grc grc grc... preco nie su reviry pre potesenie, pre ozajstne vyzitie a dalsie konzumne??? preco nejdeme takymto smerom?? preco su vsetky konzumne, vybrakovane... kedy sa to zmení??? zmeni sa to vobec, takyto model... je nova doba, uz nema organizacia par desiatok clenov ale tisicky, uz sa nechyta na bambusky ale modernymi technikami... to vedenie a celí zvez zaspal dobu??? kedy sa zobudime??... ved takyto trend nemoze pokracovat!!!
kura11

Poslaťod maro » Pon Máj 23, 2011 3:31 pm

kura11 » Už to tu raz rybopet dával, ekopolícia nie je nereálna, pozri sem: http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/domace ... licie.html
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod kura11 » Pon Máj 23, 2011 3:54 pm

Marosi nebudme naivny... nie su susky ani na mestsku policiu a nie este na ekopoliciu... tu sa kradne, vrazdi a nejake ryby nikoho nezaujimaju len par rybarov... schvalne vravim par lebo vecsine rybarskej obce to len vyhovuje.. mozu si krasne robit co len chcu za par korun co stoji povolenka...
kura11

Poslaťod maro » Pon Máj 23, 2011 4:21 pm

kura11 » Ale tu nejde len o ryby, ide všeobecne o ekológiu. Jasné, že striktne by sa rybky každý vysral. Inak na frustráciu mám iné veci, pri rybách budem radšej tak trochu naivný, je to zdravšie ... :)
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod jankes » Pon Máj 23, 2011 5:06 pm

Cronicle píše:Len možno nestačí..Ako, ja by som nebol proti, keby to tak fungovalo všade, ale realita je presne opačná..V sobotu som bol svedkom ako sa bavili "rybári" vedľa mňa na Čani - rozprávali sa v stane o tom, ako boli na nejakom rybníku a jasne som počul toto: všetci sme mali po 2 palice a po 2 pytliačky.. + v sobotu chytili úhora, mohol mať tak 60-65cm, tenučký hadík a oni ho rovno zabili..toho keď vyúdia, tak z neho ostane akurát tak špáratko medzi zuby..no, neskutočné čo sa robí s rybami..

My máme snahu "oživiť" vodu, aby sa bolo na čo tešiť, pokecať s fajn ľuďmi a nájdeš pri vode akurát tak dementov a pár slušných rybárov..

Cronicle- Bol si v sobotu pri vode keď chytili uhra? Prečo si nevolal R.S.? Pritom máš tel.číslo na R.S.stačilo zavolať!!!
jankes
Rybárska Stráž
Rybárska Stráž

Poslaťod martino5 » Pon Máj 23, 2011 8:07 pm

Cronicle píše:..... + v sobotu chytili úhora, mohol mať tak 60-65cm, tenučký hadík a oni ho rovno zabili..toho keď vyúdia, tak z neho ostane akurát tak špáratko medzi zuby..no, neskutočné čo sa robí s rybami..
.

jankes píše:Cronicle- Bol si v sobotu pri vode keď chytili uhra? Prečo si nevolal R.S.? Pritom máš tel.číslo na R.S.stačilo zavolať!!!

Jankes ,povedzme,že ulovok uhora si zapisali ,tak potom ,neviem ,nevidim tam porušenie zakona ,či snad ano? ;)
martino5
Diskutér
Diskutér

Poslaťod jankes » Pon Máj 23, 2011 9:33 pm

To máš pravdu,ale z tvojho písania som to špatne pochopil.Myslel som na záznam o úlovkov či ho zapísali alebo nie.
jankes
Rybárska Stráž
Rybárska Stráž

PredchádzajúciĎalší

Späť na Pstruhové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia