4-0640-4-1 Hornád č.2

Pstruhové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: hornád-pstruhový

Poslaťod martino5 » Pon Máj 23, 2011 9:47 pm

Cronicle píše:..Chytal som vedľa 3 pánov, boli tam 6 palice..len nakoniec tam ostali iba dvaja a jeden z nich zbalil 4 palice..neviem, kam sa stratil ten tretí..neviem, čo to malo znamenať, no 6 palíc = 3 rybári.....

:lol: :lol: normalne toto je už matematika: na stanovišti " A" chytali 3 rybari a mali 6 palic ,jeden z nich zbalil 4 palice --a ostali len dvaja..kolko palic ostalo na stanovišti " A"? :lol:

..Ale ak mali 6 palic 3 rybari ,tiež tam nevidim nič zle :P
martino5
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Pon Máj 23, 2011 9:53 pm

najvecsi pytliaci su samotny clenovia rybarskeho zvezu... listok a povolenie je len zasterka... s tymto si kazdy robi co chce... v drvivej vecsine sa to ani neda odhalit... takto to je!!
kura11

Poslaťod walther » Str Máj 25, 2011 8:29 pm

Ak jeden z tých pánov vytiahol 4 palice....mohol byť starý alebo ožratý a keď vytiahol prvé 2 zabudol, že to urobil a zopakoval to. Ten druhý pokiaľ nič nenamietal asi tiež mal toho dosť, lebo buď nepoznal, že mu zbalil ajjeho palice alebo nevládal protestovať lebo telo ho už neposlúchalo. Tretí pán mohol spať a tak si ten druhý pán z posledných síl povedal, je to ešte vždy dobre, lebo prvý pán zbalil 4 palice a odišiel, ten tretí spí a nedáva pozor, ale ja som ešte trochu pri zmysloch a preto neporušujem zákon, lebo pri 2 nahodených paliciach už chytám len ja a bdiem.
Verzií môže byť oveľa viac ale to už nechám na tých troch ako to vyriešili. :(
walther
Diskutér
Diskutér

Poslaťod hlava » Štv Máj 26, 2011 1:11 pm

raz sa stalo na vyrovnavacke ze pan nahodil kaprarky mal aj tripod ci ako sa to vola ked sa mu povedalo ze je to pstruhovka tak prisiel a potocil kluckou na jednej aj druhej palici ze vlaci :-)
hlava
Diskutér
Diskutér

Poslaťod maro » Štv Máj 26, 2011 3:47 pm

hlava » Urobil to aj pred RS?
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod Eko » Štv Máj 26, 2011 4:16 pm

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: srandista :D
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod walther » Pia Máj 27, 2011 2:46 pm

Potočníky mi nedovolili chytiť na prívlač nič okrem jedného ostrieža. Pritom som chytal na Meeps rotačku presne takú aké motýle po hladine korčuľovali. Nebolo ľudí na Hornáde ale tí čo ráno muškárili si zachytali. Ja som videl pod hladinou množstvo rýb, aj pstruhov, ktorí štartovali k hladine ale neoklamal som ani jedného.
;)
walther
Diskutér
Diskutér

Poslaťod walther » Uto Jún 07, 2011 2:45 pm

Tu je akosi ticho. Potočníky stále vylietavajú, ale rybári - muškári hovoria, že chytajú. Aj na prívlač sa niečo chytí ale, je tu pusto ako aj na Hornáde. :cry:
walther
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Sten » Str Jún 08, 2011 9:46 am

Na Hornade som bol ale sa akosi nedarilo. Skusal som aj red tag s oranzovou ritou ale nebavilo ani to . Daky tip od Vas profi muskarov . Samozrejme na mokro . Diki
Sten
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Laci » Str Jún 08, 2011 10:21 am

Neviete niekto co za preteky tam maju byt v sobotu a v nedelu?
Laci
Diskutér
Diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Pstruhové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia