Diskusia k Návrhom na zmeny v Rybárskom zákone a vyhláške

Návrhy na zmenu a diskusia o rybárskom zákone, vyhláške a miestnom poriadku.

Re: návrhy na zmeny v Rybárskom zákone a vyhláške

Poslaťod kura11 » Štv Jún 02, 2011 11:16 pm

... a co si cakal od nasho "vedenia" v casakoch pisu ze su za zmenu, za vecsiu ochranu, za, za, za a prd platny... zmeny len oddialuju ako sa len da... zriadia komisiu?? aky odbornici na teplu vodu budu v tej komisii???, co myslis kolko rozumnych navrhov prejde??? podla mna vela zmien cakat nemozme... zasa kto chce zmenu??? hrska naruzivych rybarov pre ktorych je rybacka viac ako len konicek na par dni ( ked sadia) ostatnym to vyhovuje, masti si kešn žilina, MO, predajcovia ryb a aj samotny rybary ktorym sa podarí nachytat viac ryb ako stala povolenka co sa isto podarí... zial toto je fakt a to sa nezmeni...
kura11

Poslaťod maro » Štv Jún 02, 2011 11:40 pm

kura11 » Čo navrhuješ? Ako postupovať?
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod kura11 » Pia Jún 03, 2011 12:43 pm

marosi postup je dobry aj tie upravene pravidla by som bral co sme rozoberali ja som len reagoval na tvoj prispevok ze je to zasa na rok v rici... fakt som velmi zvedavy ktore alebo kolko novych navrhov prejde v buducnosti... nemam ale velke oci..
kura11

Poslaťod maro » Pia Jún 03, 2011 1:43 pm

kura11 » Veľké oči nemám ani ja, už som dosť starý na to, len niektoré veci ma neprestávajú prekvapovať. Ale som rád, že vpodstate súhlasíš s našim postupom. Budem referovať po osobnom stretnutí s tým poslancom, ako sa veci majú.
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod rybopet » Sob Jún 04, 2011 7:33 am

maro-zober mu fľašu,pôjde to ľahšie! :lol:
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod hlava » Sob Jún 04, 2011 7:56 am

maro vsak ste sa uz kontaktovali tak nepis s tym poslancom ale normalne familiarne krstnym menom mi nevieme ako sa vola a ty v nasich ociach stupnes, ze "snad si snim aj tyka" :o :o :o :shock: :shock: :shock: :o :o :o
hlava
Diskutér
Diskutér

Poslaťod maro » Sob Jún 04, 2011 10:43 pm

hlava » Ešte sme si nepotykali, aj keď je mladší ako ja, to až na spoločnej rybačke, ktorú máme naplánovanú. Zatiaľ sa oslovujeme "pán doktor" a "pán inžinier" ... :D
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod maro » Sob Jún 04, 2011 10:57 pm

rybopet » Komu? Myslíš, že nejaká fľaša akože pohne Radou SRZ výrazne dopredu? U poslanca problém nie je, len pán Baláž jaksi pozabudol na prelome roka oznámiť základným organizáciám to, čo bolo v tom rozhovore v časopise RRR, po ktorom sme rozbehli debatu o zmenách zákona, že chce zákon a vyhlášku zmeniť. Takže sme vlastne predbehli dobu o celý rok ... keby sa do toho pán poslanec Rišo Švihura nepustil, tak určite aj o viac.
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod rybopet » Ned Jún 05, 2011 9:13 pm

Fľašu Rade? Maximalne tak propánbutánovú. Švihurovi, aby s tým pohol . :lol:
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod maro » Ned Jún 05, 2011 10:18 pm

Však píšem, že s ním problém nie je. Keby bolo na Švihurovi, tak tento mesiac je na svete pracovná verzia zmeneného zákona aj vyhlášky. Rada to ale zabetónovala na rok ... fľaša-nefľaša ...
maro
Pretekár
Pretekár

PredchádzajúciĎalší

Späť na Rybársky poriadok

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia