4-0830-1-1 Jazero Izra

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: Izra

Poslaťod Eko » Str Jún 08, 2011 7:58 pm

cronicle nechcem sa do toho miesat, len ja nevidim nic zleho na tom co napisal Martino :lol:
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod maro » Str Jún 08, 2011 9:06 pm

Cronicle » Po tvojom okomentovaní Kajetanovej rybačky sa dala očakávať nejaká reakcia na jeho obranu, takže skús to brať s nadhľadom. Doteraz si diskutoval celkom k veci ...
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod martino5 » Str Jún 08, 2011 9:33 pm

Cronicle píše:
PEPO píše:
derek_88 píše:a ktorou cestou ste sli? od Slanca ci Kalse?

.....

Ja chodím cez tunel

:arrow:

Cronicle píše:derek? tebe musí to musia napísať 500 ľudí?!

CESTA OD KALŠE NIE JE PREJAZDNÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cronicle píše:bum1: že vraj na rodzávaju rozum, skús zistiť kde presne...

cesta nie je že vraj lesnícka, ale patrí štátnym lesom..a nikto ti nedá pokutu, pretože dočasne je povolené aby ľudia mohli chodiť na Izru..

že vraj si najprv zisti ako to vlastne je ;)

Cronicle píše:
martino5 píše:
Cronicle píše:derek? tebe musí to musia napísať 500 ľudí?!

CESTA OD KALŠE NIE JE PREJAZDNÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

..prečo si mysliš ,že je "neprejazdna"? ..akože je neprejazdna pre nizke auto ,alebo prečo? ;)

choď a zistíš..

Cronicle píše:to mi je ale rybačka...2 hodiny a 2 kapríci...na čani som do hodiny mal 4 kapríkov 35-45cm..

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cronicle ,tak si prečitaj svoje odpovede ,ktore pišeš a potom prideš na to ,že snad asi budeš novodoby vševedko alebo Chuck Norris? :lol:

neda sa prejst na Izru od Kalše? ? X-krat to opakuješ a pritom je to somarina... na čani za hodinu 4 kapriky 35-45cm? ...ostatni ,čo nechytia za den kapra su čo? chudaci?

či Ti snad lezie škola na nervy? vydrž ,však už len 2 tyždne ;)
martino5
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Palino1 » Str Jún 08, 2011 11:45 pm

Chlapci, nadhľad, nadhľad... ;)
Palino1
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Kajetan » Pia Jún 10, 2011 2:06 pm

Fuuha, necakal som, ze sa tu spusti takato vlna nervoznych prispevkov :D . Trosku vymena nazorov no, sak treba aj take asi, aby bola dosiahnuta rovnovaha vo vesmire :lol:

Ale spat k Izre. Martino sa pytal ako to je s tymi chatkami. Pytal som sa nejakych rybarov, ktori tam sedeli, ked som tam bol, ze ako to je. Povedali mi, ze chatka sa objednava u nejakeho cloveka, co je v tej poslednej chatke na lavej strane (ked pridete od Kalse). Podla mojich informacii a ked si to dobre pamatam, tak chatka stoji 10-12 eur / osoba na noc.

Neviem ako je to s tou restauraciou, ze kedy je otvorena, ale predpokladam, ze pocas vikendov by mala byt.
Kajetan
.
.

Poslaťod Hunter » Pia Jún 10, 2011 3:06 pm

Neda mi to :-D musim sa zapojiť do tejto burlivej diskusie,a vlastne každý ma svojim sposobom pravdu.Kajetan a Martino neviem prečo hovorite že si chodíte posedieť ku vode s udicami a je vám uplne lahostajne či niečo chytíte alebo nie.Nechce sa mi verit,že vas to ani trosku vo vnutri neserie ze ste nemali zaber.Potom možete k vode so sebou nosiť len stoličku a udice plus všetky rybarske sračky nechať doma.Minimalne u mna je to tak že k chytaniu ma priviedlo a stale drži ten adrenalin ktory maš ked ti pííípa signalizator alebo ti vrči cievka,plavak je pod vodu a potom ta ohnuta udica,klepu sa ti kolena ked sa prvykrat vynori ryba.Aj ja milujem prirodu ,krasne zatoky,divoke miesta kde nevkrocila nohy cvirikajuce vtaky,ale človek nemusi byť rybar aby tieto veci obdivoval.Moja oblubene vody su Izra a Bodrog,lebo je tam všetko čo k usokojeniu mojje rybarskej dusi potrebujem,krasna priroda,krasne ryby, ktore mozem pustit naspät ale nič to nemeni na tom že rovnako ma to bude srať ked nič nechytim na jazere v kosiciach alebo na bodrogu.Pravda je že to ide jedno s druhym laska k prirode a samotne chytanie,no u kazdeho je to vyvinute inak.Kolko ludi tolko chuti :-)
Hunter
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod maro » Pia Jún 10, 2011 3:36 pm

Hunter » V závere svojho príspevku si to vystihol presne: "Kolko ludi tolko chuti :) " ... preto kľudne môžeš veriť tomu, že existuje dosť takých, ktorých nenaserie, že nič alebo málo chytia, je to aj o povahe človeka, prístupu k životu a o hodnotovom rebríčku. Lebo aj bez záberu môže byť pri vode fajne. :)
Naposledy upravil maro dňa Pon Jún 13, 2011 8:24 am, celkovo upravené 1
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod fisherman » Pia Jún 10, 2011 6:09 pm

:D dlho som tu nebol a tu taka vojna oco ?? ;)
fisherman
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod lono » Pia Jún 10, 2011 6:48 pm

TO NIC NENI POKIAL TO JE SLOVNE, HORSIE BUDE, AK VYTIAHNU SVOJE ZBRANE T.J. UDICE, OLOVKA, BLINKRE, ROTACKY, MUSKY ATD A ZACNU SA BIŤ.
lono
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod fisherman » Pia Jún 10, 2011 10:54 pm

:D len to nie ved je to onicom ;)
fisherman
Občasný diskutér
Občasný diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia