4-0640-4-1 Hornád č.2

Pstruhové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: hornád-pstruhový

Poslaťod Laci » Štv Júl 07, 2011 5:11 pm

No ja som si chcel ist trocha pred pracou zachytat a popravde od stvrtej do pol osmej, osmej pri vode nebolo skoro ani nohy takze to nebolo az tak zle a sadili sa len take mensie kusky od 25-30 cm a co som si vsimol tak vacsinou kazdy co nieco chytil tak pustal ryby spat...Ale co sa tam dialo uz po osmej ked som odchadzal a videl ako sa blizi ten naval rybarov to si radsej nechcem predstavit... :?
Laci
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Štv Júl 07, 2011 9:39 pm

Laci neboj dialo sa to co sa deje stale... dedovia brali... bolo mi trocha divnô ale tak co ved zakon im toto rabovanie dovoluje tak co... ja som si skvelo zachytal a som rad ze som nevidel ostatnych naokolo potahat viac ryb... vlastne som videl dvoch ako zasackovali tych uboziakov... taka generacia ako teraz davali v hornade chyba a vidim ze aj chybat bude... co narobime... jednoducho je to tak... skor ci neskor pojde vsetko co ma mieru vonku... toto je realita nasich vod... ja sa len pytam dokedy este taky skur....y rabovaci system tu bude!!! :!:
kura11

Poslaťod maro » Štv Júl 07, 2011 10:51 pm

Možno by pomohlo to niekoľkodňové hájenie - zákaz lovu po zarybnení potočákom, ktoré som pred časom navrhoval. Aspoň po zarybnení potočákom ... bez možnosti adaptácie je taký Pp len kus mäsa, nie ryba. Zaujímavé, že u kapra to ide ...
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod kura11 » Štv Júl 07, 2011 11:44 pm

pomohli by razne obmedzenia na ochranu ryb a aby voda aj nejako vyzerala... ci dneska alebo o tyzden je jedno... ak by bola miera 40cm, a ze si mozes zobrat len dva kusy denne plus chranene useky bez lovu alebo CaR tak jedine tak moze voda nejako vyzerat... inu cestu nevidim... aj na ukor ze par "rybarov" nezobere pstruhove povolenky ale nech to nevyzera ako dneska... ludi jak sraciek a krvava voda... super!!!
kura11

Poslaťod fisherman » Uto Júl 12, 2011 9:02 pm

kura: to bude skoda ryby nad 40cm a este ikernacky. najjednodusie je zrobit usek chyt a pust a lov povolit celorocne
fisherman
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod hlava » Str Júl 13, 2011 3:31 pm

ak by sa jednalo o duhaky nech sa lovia celorocne ale potocak nech sa vytrie v klude... Ale som za usek chyt a pust aspon od kysackeho mosta po trebejov
hlava
Diskutér
Diskutér

Poslaťod walther » Str Júl 13, 2011 3:45 pm

Tiež si myslím. Odtiaľ ja najviac príspevkov o chytaní veľkých pstruhov.
walther
Diskutér
Diskutér

Poslaťod fisherman » Str Júl 13, 2011 4:00 pm

vsetko sa da len treba chciet funguje to na celom svete dokonca aj na poprade atd tak preco nie na hornade ???
fisherman
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod fisherman » Str Júl 13, 2011 5:49 pm

je to smutne !! hornad bol niekedy hornad
fisherman
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod hlava » Str Júl 13, 2011 6:23 pm

ak by mal byt nejaky usek chyt a pust tak tam musi byt denne RS inac to nema zmysel jedno jazero je ChaP je to uz je skoro vyrybnene osobne som tam postryhal asi 30 pytlaciek z toho asi na 15-tich boli vycerpane ryby....
Co sa jedna zarybnenia tak zarybnit malym pstruhom plus vysadit paru kusov pstruha od 40 cm..... A najradsej by som bol za Pp.

Co sa jedna pretekania tak je to skor o malej rybe preteka sa na milimetre alebo body. Priklad: ak je to na mm tak chytim 2 ryby nad 30 cm je 3+1 bodu +1 je za vacsiu rybu mam 8 bodov. ale druhy chyti 6 -15 cm (15,1 cm je 1,5 bodu) a ma 9 bodov... Na pstruhovej vode je ryba bod okrem bielej ta je bod od 20 cm
hlava
Diskutér
Diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Pstruhové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia