Salmo.Marek píše:Takže sa vyjadrím k tým debatám o "tej šnúre". Ja sa venujem poväčšine prívlači a ryby väčšinou púšťam, lenže tá šťuka bola moj trofejný úlovok tak sa priznám zobral som ju a to nie je zakázané (sumec bol pustený), v poslednej dobe ma začala baviť aj sumčiarina a a poznám veľmi málo sumčiarov, ktorý nosia na sumce sieťky, určite skôr tie sumce priviažu. Čo sa týka toho prečo bola uviazaná tá šťuka tak vám poviem, že som tú šťuku chytil keď bolo ešte šero a chcel som ju odfotiť na svetle preto som ju uviazal (sumec taktiež lebo bol chytený v noci), keby nie, tak by som sa vám tú nemal s čím pochváliť.A ešte raz k tým šnuram, nechápem prečo niekto naráža na to že to nie je dovolené, tak prečo potom predávajú originál šnúry na viazanie rýb, nechapem, je to to isté ako keď predávajú signalizátory s odposluchom na neviem kolko metrov, keď je vo vyhláške napísané, že treba byť pripravený okamžite manipulovať s udicou....dúfam že ma niekto chápe.... a nechcel som povedať nič v zlom len moj názor

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia