Diskusia k Návrhom na zmeny v Rybárskom zákone a vyhláške

Návrhy na zmenu a diskusia o rybárskom zákone, vyhláške a miestnom poriadku.

Re: Návrhy na zmeny v Rybárskom zákone a vyhláške

Poslaťod kura11 » Pia Nov 11, 2011 7:01 pm

cronicle mam lepsi navrh... ziadna plavana, ziadne na tazko, ziadne krmiva... mucha a vlacka... vsade vo svete je to tak a este prisnejsie, v bosne, slovinsku mozes lapat len na jednu muchu, vlacka ziadna... a my tu dame plavaky, krmitka... :-))) komedia.. snazis sa o daco co ty ani nevyuzijes... ty co maju pstruhovky to akceptuju tak ako to je a ten co k pstruhovke nema vztah tak tam nema co robit...
kura11

Poslaťod kura11 » Pia Nov 11, 2011 8:45 pm

cela tato diskusia je o dokazovani si dacoho, je to nezmysel... urcite na pstruhovky nepojdes a nedas 40Ecka za dva rybacky co mas chut poplavakovat, aj na hornade dole mas prirodne krasne zakutia a aj hore pod pstruhovkou, co ti brani ist tam, mozes si tam nahadzat aj 100 kila krmiva... ako som pisal ten co ma k pstruhovke a k tymto krasnym tvorom vztah tomu netreba chytat biele ryby na plavak ten co tento vztah nema nech chyta na kaprovych reviroch ktorych je oproti pstruhovkam ovela viac... biele ryby viem nachytat aj muchou... mrenu mam na kazdej rybacke a mozem si ju zobrat aj hocikto iny ale na co?? mne tam nezavadzia... treba sprisnit ochranu lososovyctych aby sa tak rychlo nevyberali alebo aby dorastli do normalnej lovnej velkosti cca 35cm min. a bude dobre.. dalsi argument co dal Plavec ako by sa to zneuzivalo a ver ze by sa to zneuzivalo... konec... nebavi ma citat bludy... nemas zaujem o pstruhy tak chytaj to co ta bavi... ci co chces??? plavanou pstruhy??? ved tie nemozes...
Naposledy upravil kura11 dňa Pia Nov 11, 2011 8:47 pm, celkovo upravené 1
kura11

Poslaťod kura11 » Pia Nov 11, 2011 8:48 pm

neviem ja si rad kupim aj kaprovu aj pstruhovu a dokonca ak bola dobra lipnovka som mal lipnovu celozvezovu... rybacka ma bavi a tam na susky-evri nepozeram... pozeram sa na to co sa deje okolo vody a neni mi to lahostajne preto ani nechcem plavanu a tazko na tokoch... na stojakoch nemam ziadne vyhrady, pokial sa nebude vyvazat, bojky davat, stanovat a pod. vecinou je stojak pstruhovy aj tak o inych rybach ako o pstruhoch... tam to je len cca tyzden po zarybneni takze kludne staci dat ze po zarybneni pstruhom tyzden nechytat na tazko a plavak a potom si mozu kludne ludia aj krmit krmelcom... :roll:
kura11

Poslaťod kura11 » Pia Nov 11, 2011 8:54 pm

Maro pozna vela ludi muskarov aj nas vlackarov tu z KE ale co som sa aj pytal tak toto by sme veru na pstruhovke nechceli... sprisnit terajsie techniky, obmedzit ulovky, zvysit miery ryb... a bonzovat na tych co porusuju... toto potrebuje pstruhova rieka... a hlavne ist proti MVE, ako napr na slanej... vies ako tam bere MVE vodu do svojho privodneho kanala??? v toku koryte nie je ziadna voda len mokre kamene... neviem tu dat fotku ale by si zaplakal a deje sa to a dokonca daju za pravdu MVE, pstruhy idu bokom... hospodar velmi bojuje proti nim ale ty sa mu len vysmievaju... fakt velmi dobry clovek roznavsky hospodar... ale nema sancu... prachy a lobby hraju prim..
kura11

Poslaťod kura11 » Pia Nov 11, 2011 9:03 pm

cronicle to mas ako z krasnou... tam tiez bolo rosambo okolo toho bo kde budu chodit ak chcem ist na ryby tak pojdem aj o bralach... ak nie ta sedim doma, ked mi zdravie nesluzi... 1E by nikoho nezabilo ale ci by aj nieco prinieslo
kura11

Poslaťod kura11 » Pia Nov 11, 2011 9:27 pm

tak tu je brutalne foto slanej trocha nad vypustonou rurou MVE gocovo... takto vyzera usek medzi touto rurou a miestom kde voda vteka do kanala, neviem na akom dlhom useku to je takto, skoro denno denne ale viem ze to nahrava predatorom a aj pytliakom, kotry tie chudata prezivajuce v mlake par hodin nalovia... toto bude aj na hornade... :!:

Obrázok
kura11

Poslaťod kura11 » Pia Nov 11, 2011 9:39 pm

toto co vidite na fotke je realita, zakon tusim uklada aky min. prietok ma v toku udrzat ale sa to smelo porusuje a smeje do xichtu slusnym rybarom... fotky, video toto vsetko je bezpredmetne... rybary proti nim nemaju sancu... jedine ze by do kešene uradnika dali viac ako lobista MVE
Naposledy upravil kura11 dňa Pia Nov 11, 2011 9:41 pm, celkovo upravené 1
kura11

Poslaťod kura11 » Pia Nov 11, 2011 9:57 pm

Myslim ze MO by mala v tomto spolupracovat s inymi MO kde tento problem uz existuje a kde sa im majitelia MVE smeju do oci, mali by z inych MO brat informacie, fotky, videa kde to MVE zneuzivaju a argumentovat tymto, ukazovat realne dokazy ako to slubuje MVE a ako to v skutocnosti je a aj ked tak za porusenia zo strany MVE davat mastne pokuty s torych by slo aj rybarom... ale radsej ziadne MVE
kura11

Poslaťod s0krates » Pia Nov 11, 2011 9:58 pm

kura11 píše:tak tu je brutalne foto slanej trocha nad vypustonou rurou MVE gocovo... takto vyzera usek medzi touto rurou a miestom kde voda vteka do kanala, neviem na akom dlhom useku to je takto, skoro denno denne ale viem ze to nahrava predatorom a aj pytliakom, kotry tie chudata prezivajuce v mlake par hodin nalovia... toto bude aj na hornade... :!:

Obrázok

tak toto je fakt teda na zamyslenie...som zvedavý ako bude vyzerať Hornád ak dostavajú MVE v Ždani :?:
s0krates

Poslaťod kura11 » Pia Nov 11, 2011 9:59 pm

plavec chcem povedat ze podobne mozna nebudu mokre kamene ale voda bude totalne nizka medzi kanalom a vypustom hlavne v dobe ked neprsi... a neviem naco vobec MVE ked hradze ruzina plnia ulohu Vodnych elektrarni... :!:
kura11

PredchádzajúciĎalší

Späť na Rybársky poriadok

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia