od kura11 » Pia Nov 11, 2011 8:45 pm
cela tato diskusia je o dokazovani si dacoho, je to nezmysel... urcite na pstruhovky nepojdes a nedas 40Ecka za dva rybacky co mas chut poplavakovat, aj na hornade dole mas prirodne krasne zakutia a aj hore pod pstruhovkou, co ti brani ist tam, mozes si tam nahadzat aj 100 kila krmiva... ako som pisal ten co ma k pstruhovke a k tymto krasnym tvorom vztah tomu netreba chytat biele ryby na plavak ten co tento vztah nema nech chyta na kaprovych reviroch ktorych je oproti pstruhovkam ovela viac... biele ryby viem nachytat aj muchou... mrenu mam na kazdej rybacke a mozem si ju zobrat aj hocikto iny ale na co?? mne tam nezavadzia... treba sprisnit ochranu lososovyctych aby sa tak rychlo nevyberali alebo aby dorastli do normalnej lovnej velkosti cca 35cm min. a bude dobre.. dalsi argument co dal Plavec ako by sa to zneuzivalo a ver ze by sa to zneuzivalo... konec... nebavi ma citat bludy... nemas zaujem o pstruhy tak chytaj to co ta bavi... ci co chces??? plavanou pstruhy??? ved tie nemozes...
Naposledy upravil kura11 dňa Pia Nov 11, 2011 8:47 pm, celkovo upravené 1