Náš lov

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: NÁŠ LOV

Poslaťod kura11 » Ned Nov 23, 2008 1:32 pm

Dneska chvilka na geci podarili sa dva stukandy take tradicne privlacove 45-50 cm s jedneho miesta, inak vsade vela rybyckarov-peciankarov, pochybujem ze chytaju chyt a pust... no co uz aj jest treba...
kura11

Poslaťod joysi » Uto Nov 25, 2008 11:02 pm

No dnes som aj ja vybehol na chvilku ku vode. Ruzin, rano rozpravkovo krasna zasnezena krajina. Na obed "džaba". A ryby ? :-) :-) :-)
2 mini ostrieze a jedna ceruzka mi to vyplula uz pri brehu..

Obrázok
joysi
Moderátor
Moderátor

Poslaťod brandys » Pon Dec 01, 2008 10:11 pm

Tak včera po úmornej a pochmúrnej rybačke, keď som mal pocit, že som prešiel pol Ukajiny, sa mi konečne po štyroch hodkach zavesilo na predposledný twister niečo jedlé. Spočiatku som myslel, že budem ten ďalší somár, ktorý ťahá pňaky a myslí si, že sú to ryby. No ale pomaly som prichádzal k poznaniu, že to bude v ten deň nejaká svetlá výnimka. Mal som to nahodené pomerne ďaleko, šnúra mala presne 40m, keď neodžubujú v Azete a ešte bolo asi 10 m silónu von. Asi po dvadsiatich metr. všetko oťaželo a ja som oťažel tiež, lebo som už nemal nervy navazovať ďalší volfrám...Celý čas som to drel z vody ako pomiatnutý, šmatral po mobile, intuitívne som nastavoval foťák vo vrecku, keď som zrazu uvidel krásnu asi 70 cm modrú siluétu, prechádzať predomnou asi pať metrov sprava do ľava. Okamžite som tomu uveril, lebo sa mi to stalo minulého roku tesne pred Vianocami, keď mi spod nôh spadol podobný zubáč. No na rozdiel od vtedy včera nebolo tesne pred Vianocami a ten zubáč predsa spadol, darmo, jemná palica si vypýtala znovu svojú daň a možno keby som tam toľko nenacvičoval, aj tak nevydarené fotky, tak to dopadne inak. Ale hold, takže tak. No adrenalín to bol poriadný. Ináč, moje obľúbené miesto.
brandys
Diskutér
Diskutér

Poslaťod joysi » Uto Dec 02, 2008 6:09 pm

Dnes na Ruzine. 2 mini zubace a 2 ostrieziky. Pekne bolo.

Obrázok

Obrázok
joysi
Moderátor
Moderátor

Poslaťod brandys » Uto Dec 02, 2008 6:22 pm

Joy: Pekné fotky, zvlášť tá prvá.
brandys
Diskutér
Diskutér

Poslaťod rybopet » Uto Dec 02, 2008 10:25 pm

Brand-pekný zážitok,ťahal si to po dne alebo v stlpci?
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod rybopet » Uto Dec 02, 2008 10:26 pm

Joy-skúšal si nový systém?Tá fotka je super!
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod brandys » Uto Dec 02, 2008 10:37 pm

rybopet: Ďakujem, ťahal som to po dne, trhavým prerušovaným pohybom, pomalšie.
brandys
Diskutér
Diskutér

Poslaťod sixpack » Str Dec 03, 2008 1:56 pm

Brandys, kde sa odohral ten tvoj zazitok? ... samozrejme nevyzvedam tvoj oblubeny flek, len chcem vediet ci to bolo nejake strkovisko, alebo Ruzin ... alebo nebodaj Hornad?
sixpack
Diskutér
Diskutér

Poslaťod brandys » Str Dec 03, 2008 7:58 pm

sixi: Zdravím Ťa, kľudne, nerobím tajnosti. Ružín, ale treba dávať pozor, brehy sú už veľmi šmyklavé.
brandys
Diskutér
Diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť