stewik píše:sbiro píše:...pozerám že sa teplota na Hornáde v Kysaku blíži v noci k 4 stupňom...ak stúpne na 5-6 by sa mohlo niečo pohnúť...škoda že Ždaňa neukazuje teplotu sa dalo lepšie orientovať...a vôbec pozeráte teplotu vody ak idete na Hornád na ryby?
JJ stále a pozerám aj Svinku, keď je zdvihnutá je veľká pravdepodobnosť, že Hornád bude kalný a môže sa ísť na mreny

ked som bol mladsi, tak som chodil väcsinou iba na mreny a vzdy som cakal len na to, kedy sa hornad za**be

proste vtedy si clovek zachyta, nie raz sa mi stalo ze za jedno doobedie aj 20 - 30mrien, moj rekord je 49 mrien za 7 hodin najväcsia rovna 50tka (ale co je zaujimave ze to bolo v tej najcistejsej vode, v pekelnej horucave a iba z jedneho miesta bez krmenia, iba jedna udica, olovko a dazdovka, pricom na jednu dazdovku som chytil aj 5 -6 mrien, az potom som ju vymenil, ked z nej bola uplna kozka a viem ze by som urcite chytil este aj na tu kozku nejaku - proste som bol asi len v pravy cas na pravom mieste, kedy mrenky mali mimoriadny apetit

)...stacila v lete nejaka burka hore na severe, pricom tu v meste nespadla ani kvapka, na druhy den som prisiel k vode a riadne kakavko - mohla sa zacat mrenovacka

...ma aj svoje vyhody ta svina jedna