4-0631-1-1 Hornád č.1b

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: 4-0630-1-1 Hornád č.1

Poslaťod orim » Ned Jan 08, 2012 9:32 pm

stewik píše:
sbiro píše:...pozerám že sa teplota na Hornáde v Kysaku blíži v noci k 4 stupňom...ak stúpne na 5-6 by sa mohlo niečo pohnúť...škoda že Ždaňa neukazuje teplotu sa dalo lepšie orientovať...a vôbec pozeráte teplotu vody ak idete na Hornád na ryby?

JJ stále a pozerám aj Svinku, keď je zdvihnutá je veľká pravdepodobnosť, že Hornád bude kalný a môže sa ísť na mreny :D

:D ked som bol mladsi, tak som chodil väcsinou iba na mreny a vzdy som cakal len na to, kedy sa hornad za**be :D proste vtedy si clovek zachyta, nie raz sa mi stalo ze za jedno doobedie aj 20 - 30mrien, moj rekord je 49 mrien za 7 hodin najväcsia rovna 50tka (ale co je zaujimave ze to bolo v tej najcistejsej vode, v pekelnej horucave a iba z jedneho miesta bez krmenia, iba jedna udica, olovko a dazdovka, pricom na jednu dazdovku som chytil aj 5 -6 mrien, az potom som ju vymenil, ked z nej bola uplna kozka a viem ze by som urcite chytil este aj na tu kozku nejaku - proste som bol asi len v pravy cas na pravom mieste, kedy mrenky mali mimoriadny apetit :P )...stacila v lete nejaka burka hore na severe, pricom tu v meste nespadla ani kvapka, na druhy den som prisiel k vode a riadne kakavko - mohla sa zacat mrenovacka :P ...ma aj svoje vyhody ta svina jedna :lol:
orim
Diskutér
Diskutér

Poslaťod stewik » Pon Jan 09, 2012 4:19 pm

Orim - tak ako hovoríš : Svinka robí svoje a nie len pri mrenách ale aj podustvách. Kalný Hornád je vždy zárukou dobrej chytačky :)

Mne sa na dážďovky mreny dajak nedaria, ale aj miesto veľa robí :)
Chyť, urob fotku a pusti, aby bolo čo fotiť aj nabudúce.
http://stewik.mrk.cz/
Obrázok užívateľa
stewik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Jobbik » Pon Jan 09, 2012 10:59 pm

Zdravim,

aky najvacsi kapor bol uloveny na Hornade, resp. ake by tam mohli byt? Dik
Jobbik

Poslaťod stewik » Pon Jan 09, 2012 11:02 pm

Jobbik píše:Zdravim,

aky najvacsi kapor bol uloveny na Hornade, resp. ake by tam mohli byt? Dik

Moj najvacsi 59cm
Obrázok užívateľa
stewik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod TATTOmen2 » Pon Jan 09, 2012 11:37 pm

hornad je uzasny a je tazko povedat ,ake velke ryby sa tam nachadzaju,ja osobne mam dost kaprov okolo 7-8 kg,bezne su take kolo 3-4kg,ale viem o ulovkoch aj cez 10 kg ,dokonca kapre nad 15kg,....kaprov je hodne roznych velkosti a taktiez aj dravych ryb HORNAD je jedna uzasna voda,je to moj najoblubenejsi revir a asi aj najviac nevstevovany ,mnou...
TATTOmen2
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod rado » Uto Jan 10, 2012 5:28 pm

TATTOmen2 píše:hornad je uzasny a je tazko povedat ,ake velke ryby sa tam nachadzaju,ja osobne mam dost kaprov okolo 7-8 kg,bezne su take kolo 3-4kg,ale viem o ulovkoch aj cez 10 kg ,dokonca kapre nad 15kg,....kaprov je hodne roznych velkosti a taktiez aj dravych ryb HORNAD je jedna uzasna voda,je to moj najoblubenejsi revir a asi aj najviac nevstevovany ,mnou...

TATTOmen.ako jeto na hornade s privlačov ake ryby sa daju pochitať ešťe som tam nebol nezavadiš často o potopene konare pod vodov :|
rado
....
....

Poslaťod orim » Uto Jan 10, 2012 5:41 pm

stewik píše:Orim - tak ako hovoríš : Svinka robí svoje a nie len pri mrenách ale aj podustvách. Kalný Hornád je vždy zárukou dobrej chytačky :)

tak zalezi aj na intenzite zakalenia, ked je velmi zakaleny ze dohladnost vo vode je takmer nulova tak vtedy aspon mne podustvy velmi nejdu, vtedy vylucne väcsinou iba mreny...najlepsie sa mi osvedcil polospinavy resp. polocisty, vtedy idu ryby najlepsie, je to velmi dobre aj na obozretnych pstruhov
orim
Diskutér
Diskutér

Poslaťod stewik » Uto Jan 10, 2012 5:54 pm

orim píše:
stewik píše:Orim - tak ako hovoríš : Svinka robí svoje a nie len pri mrenách ale aj podustvách. Kalný Hornád je vždy zárukou dobrej chytačky :)

tak zalezi aj na intenzite zakalenia, ked je velmi zakaleny ze dohladnost vo vode je takmer nulova tak vtedy aspon mne podustvy velmi nejdu, vtedy vylucne väcsinou iba mreny...najlepsie sa mi osvedcil polospinavy resp. polocisty, vtedy idu ryby najlepsie, je to velmi dobre aj na obozretnych pstruhov

Zachytal som si pekne podustvy aj keď bol Hornád doslova ako kakao :)
Obrázok užívateľa
stewik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod orim » Uto Jan 10, 2012 6:14 pm

stewik píše:
orim píše:

Zachytal som si pekne podustvy aj keď bol Hornád doslova ako kakao :)

a ako zvyknes chytat podustvy? na feeder?
orim
Diskutér
Diskutér

Poslaťod stewik » Uto Jan 10, 2012 6:18 pm

Orim - minulý rok som väčšinu chytal tak, že jedna udica feeder, druhá teleskop, ale feedrové montáže. teraz už mám 2 feedrovky :)

ale v lete hlavne krupky. Mini háčik na neho max 3 krupky a ide sa. Podľa mňa cez leto ešte lepšia nástraha ako kostňák
Obrázok užívateľa
stewik
Diskutér
Diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia