hovorim boris ze ty si jeden z nich ked ich tak velmi obranujes. si predstav bol som na zvaze a odmietli mi dat informacie tak potom tu nerozpravj hluposti a zamysli sa nad cislami ktore su zname , a ked vies pocitat ked o sebe tvrdis ze s i nadpriemerne inteligentny tak ti musi byt jasne kde su peniaze. lenze vy bohuzial budete len kolaborovat s tymi sudruhmi a kryt im chrbat to je na tom to smutne!!!
pre borisa: to ta nezaujima kolko bolo vyzbieranych penazi za neodpracovane brigady teraz neviem presne cislo nieco cez 20000 eur. nech zverejnia ked vieme ze deti zeny penzisti ztp numusia chodit na brigady , nech zverejnia kolko ludi na brigadach ci sa dopracujeme k tej sume to ta vobec nzaujima vcul buc mudry
boris plavec sta za aby boli zverejnovane tranpsarentne tieto udaje jednoducha otazka pre vas?
nech zverejnia pani demokrati ked to maju vobec v uctovnej sprave kolko bolo vyzbieranych penazi za preteky prvu majovu nedelu minuleho roku . kolko bolo ucastnikov a kolko bolo vyzbieranych penazi ?
66 054 eur clenske za rok 2011 ty bud nechapes alebo alebo ides vtom s nimi !!!!!
potom ako moze byt registrovany ako clen ked nezaplatil clenske ty blbecek !!!!!
cronicle kopete branite sa ako poranena zver
cronickle som si myslel ze vy na tom zvaze ste trosku sikovnejsi zlodeji ale vidim ze taky idiot ako ty sa rodi malokedy aj s tymi tvojimi sudruhmi
Dal som si tu namahu a spojil som vsetky tvoje prispevky do jedneho.
Admin