Schôdze 2012

Oznamy z webstránky - brigády , schôdze, zarybňovanie a pod.

Re: Schôdze 2012

Poslaťod Boris » Ned Feb 12, 2012 12:32 am

plandavcik-no tvoju matiku ťažko niekto prekoná, keď výsledok je len jeden a to ten tvoj :rybar2:
Obrázok užívateľa
Boris
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod Martinbati » Ned Feb 12, 2012 1:51 am

plavec- ked som prisiel do kosickej MO, tka nik mi nic nepovedal, vybavil som peciatku ze nemam podlznosti u starych, prisiel do kosic so starym preukazom a peniazmi, a vybavili mi nove papiere. niekde som pocul ze ti co nemaju trvaly pobyt v ke, patria pod obo 3, ale neviem ci je to tak...
Boris- neverim ze si obycajny clen ako my vacsina co tu piseme, kedze sa tak tvrdo zastavas terajsieho vedenia nasej MO... kazdy clen je urcite znepokojeny tym co sa deje, a snazi sa vyvodit nejaky zaver. ty si ale presvedceny ze je vsetko v poriadku a obhajujes tych, o ktorych vsetci pochybuju...
Obrázok užívateľa
Martinbati
Aktívny diskutér
Aktívny diskutér

Poslaťod plandavcik » Ned Feb 12, 2012 8:28 am

rybari treba chodit na schodze a utvorit si na tych skorumpovanych ludi ktori su vo vedeni mso vlastny nazor pytat sa na hospodarenie za rok 2011 . ludia ako harvanek , halmi, kertesz , gabor , a ich prisluhovaci porusuju stanovy srz to co urobili teraz v sobotu na schodzi nema obdobu. boja sa ze pridu o svoje valovy . bolo citane ze na clenskom vyzbierali 66 054 eur za rok 2011. clenske za minuly rok bolo 20 eur. z jednej clenskej znamky je odvod do ziliny 3, 32 eur. tak kolko ma vlastne v skutocnosti clenov ms o kosice ? zverejnite prehladne cisla uctovnej spravy: kolko clenov malo za rok 2011 zvazove povolenky , kolko malo miestne kaprove , kaprove so zlavou , kolko zien , kolko ztp. kolko bolo objednanych povoleniek pocet ks, clenskych znamok , toto ked zverejnite potom sa pride ci vam sedi suma 147 261 eur vyzbierana za povolenky. mate na zvaze bordel ale vam ten bordel vyhovuje este teraz mate hostovacie povolenky v rybarskej predajni to vam nechybaju do uctovnej uzavierky asi nie ? co sa mozem cudovat ked taky isty bordel mate aj s normalnymi povolenkami . takze mili pani zo zvazu co tu vypisujete moja matematika je az velmi dobra . cest praci sudruhovia a prisluhovaci

pre plavca : co to ty tu rozpravas o demokraci asi si o nej iba pocul vsak ? bol si na vcerajsej schodzi? tam si mal moznost vidiet ako chuti demokracia v podani harvanka a spol videl si to ? preco nedal hlasovat o legalnych 12 delegatoch ? no povedz mi ty demokrat !!!!!
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod plandavcik » Ned Feb 12, 2012 9:30 am

takze mili rybari : mozte sa pozriet na stranke srzke.sk kto nam bude ropravat o demokracii . prave som sa tam docital ze predseda kontrolnej komisie judr. ondrej k, bol clen stb. tito ludia kontroluju peniaze a financne toky na Mso kosice
pani zo zvazu vsak ste si mohli dat aspon tu namahu s tym poriadkom ktory ste zavesili cez noc zo stvrtka na piatok aby ste sa neusvedcovali cim dalej tym viac z klamstiev.
pre plavca: teplo sa oblec vonku je zima
tak ako sa im hodi v min ulosti bolo jedno ci si bol z toho obvodu alebo z tramtarie prisiel si zahlasoval si ktori oni navrhli a bolo vsetko ok. vtedy to nevadilo az teraz pani zistuju ze ma niekto iny nazor ako oni a teraz budu robit vsetko pre to aby si zachranili kozu . porusuju stanovy zvazu , klamu , zavadzaju , manipuluju , co sa cudujeme ked vo vedeni su byvali komunisti a stbaci. aj komunistov by som strpel ale nech robia pre rybarov a nie pre svoje osobne zaujmy!!!!!
Naposledy upravil plandavcik dňa Štv Mar 22, 2012 8:07 pm, celkovo upravené 1
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod martino5 » Ned Feb 12, 2012 10:25 am

plavec píše:
Martinbati píše:Boris, ja toto dobre poznam. Ved je to v Oznamoch uz nejaky ten cas na stranke. ale uz som sa tu pytal viackrat - kde patria ti, ktori nemaju trvale bydlisko v Kosiciach? verim ze je to znacna skupina, ktora sa tiez zaujima o dianie v nasej organizacii

martin - spomeň si, keď si si vybavoval v Košiciach prvú povolenku alebo prestup z inej organizácie. Nepovedali ti vtedy náhodou, pod ktorý obvod ťa zaraďujú ? Pospomínaj ...

...no ja som tiež pred 5 rokmi prestupil z inej organizacie a bolo mi povedane,že je jedno na ktoru schodzu pridem resp. jedno pod ktory obvod :ryba2: :ryba:
martino5
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Boris » Ned Feb 12, 2012 10:41 am

MartinBati- Tak sa stretnime, keď mi neveríš a hovoríš, že klamem. Dokážem ti, že niesom žiadny syn, ani funkcionár ani nič podobné, len obyčajný člen a potom čo urobíš ? Ospravedlníš sa mi? A aj tu na fóre? či nemáš odvahu? (presne toto sú vaše praktiky niečo bez dôkazov na niekoho nakydať, je to smutné), to platí aj pre Plandavcika

Zastávam sa, ich, lebo vidím čo robia pre srz v KE a že má niekto proti nim nejaké osobné pozdlžnosti a rieši to takto? Nevravím, že je všetko v poriadku, aj ja by som nejaké zmeny privítal a možno aj zmeny vo vedení, ale konštruktívne nie na základe emócií atd....ale aké je riešenie tých všetkých čo pochybujú ako píšeš? Ja som žiadne riešenia nepočul, len za velkého kriku to, že treba všetkých odvolať a viac nič.
Plandavcik- Veď choď na zväz a opýtaj sa, keď len peniaze ťa trápia ako vidím, ale srz nie je len o peniazoch o inom totiž nepíšeš. Veď ti to ukážu ako vravel Harvanek, či aký máš s tým problém, ale ty to asi nechceš však? A tie urážky si nechaj, lebo to tiež hovorí niečo o inteligencií, a mna nevyprovokuješ. Pekný deň ti prajem.

Martino5- Áno ,je chyba ak ti to na zväze takto povedali a teraz sa to robí inak, malo to byť jasné už od začiatku. V jednom príspevku som to už opisoval prečo to bolo niekedy tak.
Obrázok užívateľa
Boris
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod bobo » Ned Feb 12, 2012 10:52 am

Cely humbuk je tu preto, ze si Jozi Hirjak byvaly predseda 4 dovolil tvrdit ze treba odvolat kontrolnu komisiu na cele s Kerteszom a Harvanek s podporou Kertesa a Halmiho ho odvolali bez toho aby to schvalil vybor. Takze teraz pre zmenu takzavany revolucionari ziadaju odvolanie panov Harvanka, Kertesza a Halmi aby kamarat Kertesz nekontroloval kamarata pokladnika a tajomnika Harvanka a kamarat Kertesz nekontroloval kamarata hospodara Halmiho a vsetci traja mali pod kontrolou vsetky traja financie. Takze ziadna revolucia ale len odvolavanie troch kamaratov na mestskej konferencii, lebo podla stanov ten organ co ich zvolil ich moze odvolat. Takze je tu vojna o miesta na mestku konferenciu. Mne poriadne dvihol tlak prispevok vyboru (asi Harvanek) ze sportovci chcu odvolat vybor a ze spotrebuvaju nenormalne mnozstvo penazi a to som nikdy poriadne nevedel aky vlastne mame rozpocet.
bobo
Pretekár
Pretekár

Poslaťod plandavcik » Ned Feb 12, 2012 11:14 am

hovorim boris ze ty si jeden z nich ked ich tak velmi obranujes. si predstav bol som na zvaze a odmietli mi dat informacie tak potom tu nerozpravj hluposti a zamysli sa nad cislami ktore su zname , a ked vies pocitat ked o sebe tvrdis ze s i nadpriemerne inteligentny tak ti musi byt jasne kde su peniaze. lenze vy bohuzial budete len kolaborovat s tymi sudruhmi a kryt im chrbat to je na tom to smutne!!!
pre borisa: to ta nezaujima kolko bolo vyzbieranych penazi za neodpracovane brigady teraz neviem presne cislo nieco cez 20000 eur. nech zverejnia ked vieme ze deti zeny penzisti ztp numusia chodit na brigady , nech zverejnia kolko ludi na brigadach ci sa dopracujeme k tej sume to ta vobec nzaujima vcul buc mudry
boris plavec sta za aby boli zverejnovane tranpsarentne tieto udaje jednoducha otazka pre vas?
nech zverejnia pani demokrati ked to maju vobec v uctovnej sprave kolko bolo vyzbieranych penazi za preteky prvu majovu nedelu minuleho roku . kolko bolo ucastnikov a kolko bolo vyzbieranych penazi ?
66 054 eur clenske za rok 2011 ty bud nechapes alebo alebo ides vtom s nimi !!!!!
potom ako moze byt registrovany ako clen ked nezaplatil clenske ty blbecek !!!!!
cronicle kopete branite sa ako poranena zver
cronickle som si myslel ze vy na tom zvaze ste trosku sikovnejsi zlodeji ale vidim ze taky idiot ako ty sa rodi malokedy aj s tymi tvojimi sudruhmi

Obrázok

Dal som si tu namahu a spojil som vsetky tvoje prispevky do jedneho.
Admin
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Boris » Ned Feb 12, 2012 11:32 am

bobo- Takže sa to len potvrdzuje, vybavovanie si účtov medzi terajšími a bývalými funkcionármi. Zaťahujú do toho a zneužívajú na osobné ciele niektorých členov.
Kto má vlastnú hlavu nedá sa do toho zatiahnuť! Samé velké reči, že sa kradne, klame podvádza a argumenty a dôkazy nemá nik...Keby niečo mali riešia to inde nie na fóre....

Plandavcik-Informácie dajú KAŽDÉMU, len tebe nie, no zaujímavé. Ty si nevravel, že som jeden z nich, ale že som funkcionár prisluhovač a neviem čo všetko ....tak na to reaguj!!!
Ano, aj ja som za zverejnenie, kolko sa vyzbieralo. Nech tu nie sú takéto dohady! Ale problem je vieš v čom, že by si si zas vymyslel niečo iné ...a tak stále dookola a za akým učelom? Si tiež len obyčajný člen ako ja ? Alebo ?
plandavcik- odpoveď je ÁNO a hocikedy za to zdvihnem ruku.
Obrázok užívateľa
Boris
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod Boris » Ned Feb 12, 2012 12:13 pm

Plandavcik-Nejako si prestal odpovedať, čo som sa ťa pýtal, namiesto toho urážaš. Tak si sa prejavil, ja už nebudem na tvoje príspevky reagovať. Ľudia to čítajú a urobia si názor na teba.
Obrázok užívateľa
Boris
Občasný diskutér
Občasný diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia