Schôdze 2012

Oznamy z webstránky - brigády , schôdze, zarybňovanie a pod.

Re: Schôdze 2012

Poslaťod Rotteno » Ned Feb 12, 2012 8:12 pm

Tak tak...tu sa rozculovat je uplne zbytocne... Vsetky nejasnosti je potrebne prebrat s kompetentnymi priamo na zvaze... Len je potrebne sa dopredu nahlasit papalasom,lebo len tak obycajneho clena nemusia prijat neohlasene... Do veci ktorych moc nevidim sa radsej nevyjadrujem, ale mna uz dlhsiu dobu stve prave to akym sposobom vedenie jedna s clenmi...ako so spinavym pradlom...Ale ked sa ich sposobom zacalo jednat s nimi,tak je to nehorazna drzost... Urcite ak ako vsade aj vo vedeni su ludia ktory tam su zasluzene,ale aj taky ktory by mali svoje miesta prenechat mladsim generaciam... Rada srz kosice potrebuje novu krv jak soľ... Nikde to nefunguje tak,ze su rovnaky ludia na rovnakych stolickach cely svoj zivot...to nerobi dobrotu ...
Rotteno
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod zyx » Ned Feb 12, 2012 9:25 pm

Rotteno:

Neprehanajte. Vobec nie je potrebne sa dopredu ohlasit, ked nieco chcete riesit na SRZ. Staci prist, len je rozdiel vletiet niekomu na schodzu ako to urobil vieme kto a prist slusne, pockat kym schodza skonci (ked sa trafite, ze prave vtedy je) a potom sa pytat.

Mladsie generacie maju svoju sancu. Pracou na obvodoch a postupne sa urcite prepracuju vyssie, ak o to maju zaujem. Skupinka napriklad chce vymenit aj hospodara. Povedzte mi, kde sa najde z mladych ludi clovek, ktory by ako teraz Halmi, pracoval pre SRZ casto 7 dni v tyzdni a hlavne do toho videl aj po odbornej stranke? Vsak to nie je sranda! Predstavte si, ze by tam dosadili niekoho, kto ma naivnu predstavu o kupovani ryb cez internet. Casom by na to mohli doplatit vsetci rybari (vysvetlenie preco a od koho sa beru ryby bolo na schodzi). Momentalne su vo vedeni ludia, ktori to robia uz vela rokov a hlavne odborne, castokrat na ukor svojho volna a ako aj na schodzi povedal Kertesz, odmena mu vychadza na nejake 1 Euro na hodinu. Najdete niekoho, kto bude tolko makat za 1 euro/hod? A o tom, ze robi svoju pracu dobre, svedci prave konanie ludi, z ktorych jeden nechcel byt skontrolovany a preto bol odvolany z pozicie predsedu ObO4. Pritom odvolany paradoxne krici, ze treba vacsiu kontrolu. Je to schizofrenia alebo populizmus? Hlavnym cielom tejto skupiny na zaciatku bolo odvolanie kontrolnej komisie prave preto, ze robi svoju robotu dobre.

Uz ja mam toho fakt dost, proste neviem pochopit, ako moze skupinka 3 ludi z pomsty vyvolat v ludoch tolko zloby a hnevu. Preto sa ani necudujem, ze otec sa obcas vyjadruje tak ako sa vyjadruje, ked niekto nevie pochopit vysvetlovane veci na x-krat. Viete, ked skoro denne clovek pocuva (na fora nechodi, len mu ludia hovoria alebo volaju) o vsetkych tych klamstvach na svoju osobu... Ti, co ho poznaju, vedia, ze su to klamstva a nezmysly...

M. Harvanek
zyx
...
...

Poslaťod Rotteno » Ned Feb 12, 2012 10:09 pm

Ok,beriem,vidite to z tej druhej strany. Ako som pisal, su tam ludia po ktorych aj nieco vidno ze robia... Ale pochybujem ze sa idu pretrhnut, ako pisete... Posledne roky na schodzach som pocuval secko ako cez kopirak to iste vzdy dookola... Nic nove...Kazdy dobry novy navrh je nepredstavitelne presadit...toto velmi buducnost nema... A to,ze ma pan za to co robi 1E na hodinu ...ale ine vyhody isto ma tiez...inak by to asi nerobil... Alebo robil a tak to potom aj vyzera... Ked tam kazdy tak drie za almuznu ..preco sa potom tak zubami nechtami kazdy drzi miest ako kliest? Myslite ze sa medzi mladymi ludmi nenajdu takí,co by tuto ich pracu dokazali robit aspon tak dobre ako oni? A v com su takí vynimocní? Samozrejme ze ak nejaku pracu niekto robi roky je v tom dobry... Ale zas za tie roky pride aj na veci ako sa da jeho moc vyuzit a zneuzit...
Rotteno
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod Eko » Ned Feb 12, 2012 10:19 pm

kazdy jeden z nas vieme ktora bije ....to je uplne presne to co v politike do bodky
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod Rotteno » Ned Feb 12, 2012 10:23 pm

Tak tak bratu...
Rotteno
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod kura11 » Ned Feb 12, 2012 10:25 pm

zyx zasa za dalsie som si teraz precital hodnotiacu spravu 2011 odboru sportovej cinnosti... Duriho Hammera tiez osobne poznam a neverim ze by si vymyslal... "Po odovzdaní listu tajomníkovi bolo
zvolané rozšírené zasadnutie predsedníctva, na ktorom došlo k emocionálne
ostrým nadávkam na funkcionárov, obzvlášť na vedúceho odboru. Po týchto
urážkach ved. odboru odmietol účasť na zasadnutiach predsedníctva." ja som tam nebol, neviem co sa tam dialo, to vie len tych par ludi co tam bolo... myslim ze ani vedeniu nie su cudzie urazky a nadavky... myslim ze robota pana Hammera bola vyborna, vzdy si nasiel cas na nas a preberal s nami plany a aj ku koncu roka sme spolocne zhodnotili nase uspechy, neuspechy... ale ked mu tiez niekto hadze polena pod nohy tak sa na to cele vyprdol...
kura11

Poslaťod zyx » Ned Feb 12, 2012 10:35 pm

Rotteno píše:Ok,beriem,vidite to z tej druhej strany. Ako som pisal, su tam ludia po ktorych aj nieco vidno ze robia... Ale pochybujem ze sa idu pretrhnut, ako pisete... Posledne roky na schodzach som pocuval secko ako cez kopirak to iste vzdy dookola... Nic nove...Kazdy dobry novy navrh je nepredstavitelne presadit...toto velmi buducnost nema... A to,ze ma pan za to co robi 1E na hodinu ...ale ine vyhody isto ma tiez...inak by to asi nerobil... Alebo robil a tak to potom aj vyzera... Ked tam kazdy tak drie za almuznu ..preco sa potom tak zubami nechtami kazdy drzi miest ako kliest? Myslite ze sa medzi mladymi ludmi nenajdu takí,co by tuto ich pracu dokazali robit aspon tak dobre ako oni? A v com su takí vynimocní? Samozrejme ze ak nejaku pracu niekto robi roky je v tom dobry... Ale zas za tie roky pride aj na veci ako sa da jeho moc vyuzit a zneuzit...

Ja nevidim, ze sa tam niekto drzi zubami nechtami ako kliest. Su to ludia zvoleni na 4 roky a dalsie volby su az o 2 roky, to je podla pravidiel. Pracuju tam preto, lebo ich to bavi. Viete, v dnesnom svete mnoho mladych (to, aby som vsetkych nehadzal do jedneho vreca) ani nepohne prstom, kym nie su zaplateni. Ti starsi to robia ako konicek a zalezi im na rozvoji rybarstva. Mozno to je pre niekoho tazko pochopitelne, uz vidim tie invektivy.
zyx
...
...

Poslaťod kura11 » Ned Feb 12, 2012 10:36 pm

http://srz-ke.netkosice.sk/archiv/Hodno ... 202011.pdf aj preto je dobre na net davat vsetko co sa tyka zvezu a kosickej organizacie... dneska ma internet uz skoro kazdy a nikto nebude behat do domu pozerat na nastenku... je 21 ve storocie tak treba rozumne vsetky veci davat na net a pohodlne si to kazdy clen pekne otvorí a pozrie co ho zaujima...
kura11

Poslaťod zyx » Ned Feb 12, 2012 10:47 pm

kura11 píše:zyx zasa za dalsie som si teraz precital hodnotiacu spravu 2011 odboru sportovej cinnosti... Duriho Hammera tiez osobne poznam a neverim ze by si vymyslal... "Po odovzdaní listu tajomníkovi bolo
zvolané rozšírené zasadnutie predsedníctva, na ktorom došlo k emocionálne
ostrým nadávkam na funkcionárov, obzvlášť na vedúceho odboru. Po týchto
urážkach ved. odboru odmietol účasť na zasadnutiach predsedníctva." ja som tam nebol, neviem co sa tam dialo, to vie len tych par ludi co tam bolo... myslim ze ani vedeniu nie su cudzie urazky a nadavky... myslim ze robota pana Hammera bola vyborna, vzdy si nasiel cas na nas a preberal s nami plany a aj ku koncu roka sme spolocne zhodnotili nase uspechy, neuspechy... ale ked mu tiez niekto hadze polena pod nohy tak sa na to cele vyprdol...

Papier znesie vsetko, hlavne, ked je zamer ukazat niekoho v zlom svetle. Hammer vie, kde je pravda a keby bol aspon trochu charakter, tak to prizna.
Pocul som, ze otec bol s pracou Hammera spokojny, pretoze to robil velmi dobre. To, co je napisane, nech si s predsednictvom vydiskutuju na schodzi, ja som tam nebol, neviem posudit.
zyx
...
...

Poslaťod kura11 » Ned Feb 12, 2012 10:57 pm

... hlavne ze od vas Hammera ukazuju v dobrom svetle... neviem ja som tam pred CS Hammera nevidel ze by dakoho huckal... videl som tam kadekoho ale Hammera veru nie... a ani tu som ho nevidel ze by hadzal nejaku spinu na vybor... ja osobne neverim ani jednym lebo ani vybor nie je sväty a dovnutra nikto nevidi ako sa naraba s ludmi ktory sa stanu pre daco nepohodlny... ono sam proti svorke nic nezmozes... za to teraz prisla svorka na vybor... asi takto to vidim cele ja... :!:
kura11

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia