Rotteno píše:Ok,beriem,vidite to z tej druhej strany. Ako som pisal, su tam ludia po ktorych aj nieco vidno ze robia... Ale pochybujem ze sa idu pretrhnut, ako pisete... Posledne roky na schodzach som pocuval secko ako cez kopirak to iste vzdy dookola... Nic nove...Kazdy dobry novy navrh je nepredstavitelne presadit...toto velmi buducnost nema... A to,ze ma pan za to co robi 1E na hodinu ...ale ine vyhody isto ma tiez...inak by to asi nerobil... Alebo robil a tak to potom aj vyzera... Ked tam kazdy tak drie za almuznu ..preco sa potom tak zubami nechtami kazdy drzi miest ako kliest? Myslite ze sa medzi mladymi ludmi nenajdu takí,co by tuto ich pracu dokazali robit aspon tak dobre ako oni? A v com su takí vynimocní? Samozrejme ze ak nejaku pracu niekto robi roky je v tom dobry... Ale zas za tie roky pride aj na veci ako sa da jeho moc vyuzit a zneuzit...

kura11 píše:zyx zasa za dalsie som si teraz precital hodnotiacu spravu 2011 odboru sportovej cinnosti... Duriho Hammera tiez osobne poznam a neverim ze by si vymyslal... "Po odovzdaní listu tajomníkovi bolo
zvolané rozšírené zasadnutie predsedníctva, na ktorom došlo k emocionálne
ostrým nadávkam na funkcionárov, obzvlášť na vedúceho odboru. Po týchto
urážkach ved. odboru odmietol účasť na zasadnutiach predsedníctva." ja som tam nebol, neviem co sa tam dialo, to vie len tych par ludi co tam bolo... myslim ze ani vedeniu nie su cudzie urazky a nadavky... myslim ze robota pana Hammera bola vyborna, vzdy si nasiel cas na nas a preberal s nami plany a aj ku koncu roka sme spolocne zhodnotili nase uspechy, neuspechy... ale ked mu tiez niekto hadze polena pod nohy tak sa na to cele vyprdol...

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia