od andy » Pon Feb 13, 2012 6:33 pm
Petrov zdar. Váž.p.rybári !Fakt tu píšem,len ak,ma tlačí topánka !!!Urobím opis scenára,ktorý bol rozdaný pred schôdzou ObO2 Nové Mesto 4.02.2012 a nech si,každý člen urobí svoj názor,či je schôdza zmanipulovaná alebo nie... TO JE OPIS!!! SCENÁR-ČLENSKÝ PREUKAZ-NEZABUDNÚŤ SO SEBOU!!! V prípade pochybností ako hlasovať-hlasujte podľa Igora Pdlubného alebo Rola Pavľuka (hlasujú vpredustojací s bielym papierom v ruke) - Najprv sa bude hlasovať o tom,či sa bude schôdza konať-hlasujeme ZA - Igor Podlubný dá návrch na zmenu programu (kde sa volba delegátov presúva na bod 3) - hlasujeme ZA ZMENENÝ PROGRAM podla návrhu Igora Podlubného -Volba komisií - VOLÍME: - PETER KIRLIGA - JÁN SCHWEJGER - MARTIN VICIAN - Volba DELEGÁTOV (12ks) - VOLÍME: Podlubný Igor,Ekl Pavol, Hudák Jozef.Eperieši Ľubomír,Pavluk Rolo,Garbera Peťo,Mičko Martin,Mičko Milan,Špavelková Danica,Bito Štefan,Holub Miroslav,Liška Vlado . -Uznesenie č.1 k voľbe delegátov s bodmi 1/A, 1/B, 1/C - predkladá Igor Podlubný - hlasujeme ZA --- Je to opis aj s chybami jak to je napísane!!! a teraz vyvráťte,že sa nemanipuluje s hlasom rybára !!! Prečo ak máte podozrenie,že sa rozkráda a šafári s financiami na zväze,nedáte podnet na trestne stíhanie rozkrádačov ??? Ak by som ja mal podozrenie tak určite by som to urobil!!