Schôdze 2012

Oznamy z webstránky - brigády , schôdze, zarybňovanie a pod.

Re: Schôdze 2012

Poslaťod Martinbati » Pia Feb 17, 2012 10:01 am

o delegatoch by chcel vediet viac asi kazdy. ale to hlasovanie je diskutabilne... ako rozlisis dve hlasovania, pricom jedno je dohodnute kamaratmi a druhe bude normalne nedohodnute hlasovanie clenov? ak vysledky budu v rovnakom pocte?
Obrázok užívateľa
Martinbati
Aktívny diskutér
Aktívny diskutér

Poslaťod sbiro » Pia Feb 17, 2012 11:57 am

Mal by som odpovedať viacerým nickom takže -vysvetlenie :
Nechcem, aby sa moja osoba nejako spájala s p. Podlubným. Nepoznám ho a osobne si myslím, že trestné oznámenie pravdepodobne nič neporieši.
Aj policajti sú rybári a pri súčasnom fungovaní polície sa to asi uhrá do stratena. Okrem toho funkcionári nie sú hlúpi a ak sa niečo nekalé robilo určite sa to dialo nejakým sofistikovanejším spôsobom.
Je známe, že p. Havránek sedí na 2 stoličkách. Ako tajomník SRZ-KE a ako člen dozornej rady Slovrybu.
Uvediem 1 príklad :
VN Bukovec - úlovky - zarybňovanie. (nedávam linky, dá sa to pozrieť v hospodárení a v archíve)
Ak si to pozriete tak by na Bukovci vzhľadom na úlovky a podľa zarybňovania malo byť neskutočné množstvo pstruhov, ale sú tam :?:
Nie sú. V tom ako SRZ-KE vykazuje zarybňovanie a vtom, čo sa do vody skutočne dostáva musia byť neskutočné rozdiely. Bodka.
To je podľa mňa jediný dosposiaľ síce nepriamy dôkaz toho, ako sa v SRZ-KE "šafári". To je skutočný dôvod, prečo sa zatajuje čas jednotlivých zarybňovaní a prečo má k tomu tak málo ľudí prístup.
Ak niekto tvrdí, že sa tieto veci taja preto, aby sa ryby nevychytali - zavádza. Už na druhý deň ráno je tam toľko rybárov, že sa ledva pomestia na hrádzu. Ak by niekto tvrdil, že je to preto, že je tam veľa dravcov a tie ich vychytajú, tak tiež zavádza. To by tam potom asi museli byť žraloky, kosatka, alebo malý vorvaň . :-)

Teraz sa vrátim k tomu, čo mi tu nedávno napísal Andy.
Chodím na tento web poburovať ľudí - áno, ale nie je to samoúčelné. Trochu ich "oklepem" a následne,aj takpovediac selektujem.
Ostávajú ešte 3 schôdze a tak dúfam, že si to niekto prečíta a bude pýtať. Zmeny sa budú pretláčať ťažko, pretože sa treba "prebiť" množstvom loajálnych ľudí demokratickou cestou.

Myslím si, že ja načase vymeniť v SRZ-KE tajomníka, predsedu kontrolnej komisie a zároveň celú kontrolnú komisiu prebudovať.

Jankes by možno bol vhodným kandidátom na miesto tajomníka :shock: Ale...
- musel by sa zbaviť svojej lojality k súčasným fukcionárom a mať na nich rovnaký meter, ako na ostatných rybárov, ktorých tak vehemetne "plaší"
- musel by sa pridať sa k tým, ktorí budú pretláčať transparentnosť
- musel by tú bezúhonnosť, ktorou sa rád prezentuje a ktorú tu opisujú aj ostatní rybári, aj obhájiť. Pretože, ak by sa chcel o post otvorene uchádzať, ostatní funkcionári by mali snahu vytiahnuť na neho veci o ktorých ostatní rybári nevedia. A keď je skutočne bezúhonný tak nebudú mať čo.
Nemusí súhlasiť, môže odmietnúť a povedať, že jemu terajší stav vyhovuje, ale potom, by som chcel vedieť, prečo?

Týmto sa zároveň priznávam, že som na neho útočil a iritoval ho úmyselne. Chcel som si ho trochu "oťukať", pretože ho osobne nepoznám a chodiť, kvôli tomu na Vodnú nebudem. Nemám toľko času. Navyše povedané sa dá prekrútiť, napísané nie celkom, to potom skôr zmazať.

K tej vašej robote pre zväz Igor, Cronicle - myslím, že by ste za svoju robotu mali niečo dostať. Ak sú povolenky pre pretekárov mali by ste ich dostať aj vy.
Vypisovaním toho, čo všetko robíte pre zväz mi pripadáte, ako keby mi ostatní sme vás mali chodiť ovievať, aby ste sa pri tej robote príliš nepotili.

Viac nestíham napísať musím končiť.
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod sbiro » Pia Feb 17, 2012 1:09 pm

...neviem, by som sa na to musel ešte raz pozrieť...
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod skywalker » Pia Feb 17, 2012 2:54 pm

LADY SA POHLI !!!tu mate link na vysledok hospodarenia za rok 2011, dnes zverejneny.

:o
Prílohy
vysledok-hospodarenia-MsO-SRZ-2011-k-31.12.2011.pdf
(46.51 KiB) 570 krát
nie je dolezite chytit, ale pustit
Obrázok užívateľa
skywalker
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Igor Podlubny » Pia Feb 17, 2012 4:41 pm

Edmund Burke: „Pre víťazstvo zla stačí to, aby slušný človek neurobil nič.“
Igor Podlubny
...
...

Poslaťod Igor Podlubny » Pia Feb 17, 2012 6:24 pm

Tymto ludia dostanu navod, ako v buducnosti vydry vycistit, ak by sa znova objavili.
Igor Podlubny
...
...

Poslaťod andy » Pia Feb 17, 2012 7:35 pm

Igor Podlubny - Akú funkciu by si chcel mať v MsO Košice? Napis aspon nieco o sebe a spolocnikoch urcite by to radi vedeli aj ostat.clenovia SRZ. Vieme ze mas rad alkohol,a aj p.Vencel by mohol tu napisat o svojej minulosti a ake utrpenie spravil svojej byvalej manzelke ? Dufam ze sa nieco dozvieme od vas aby som to nemusel pisat ja a aj p.Vencel co by chcel robit v MsO Kosice ? Igor Podlubny navod na jazdu motorovym vozidlom a vyzliekanie policajtov bez alkoholu nemas ???
andy
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod Igor Podlubny » Pia Feb 17, 2012 9:37 pm

Zdravim,

nemam zaujem o ziadne funkcie. Maximalne pomozem nastavit pravidla, aby sa dnesna situacia uz nikdy nemusela opakovat. Musi fungovat kontrola, musi fungovat rucenie funkcionarov za preslapy prinajmensom vlastnymi funkciami, clenovia musia mat informacie k dispozicii adekvatne 21.storociu atd.

Mediam sa nesmie vsetko verit, hlavne jednostrannym informaciam, ale to nemam zapotreby rozvadzat.

Co sa tyka mojej osoby, ja osobne som si na svoj vek uz co-to preskakal - ci uz v sukromnej sfere v D, sukromnej sfere v SR, statnej sfere v USA, alebo vo verejnej sfere v SR.

Za dolezite povazujem, ze momentalne je siroka objednavka od clenskej zakladne MsO SRZ KE na zmeny v org., pricom beruc na zretel, ze sme obcianske zdruzenie, peniaze aj moc vychadza od clenov a ak su clenovia nespokojni, funkcionari maju sklopit usi a nechat sa viest.

Striktne odmietam, ze by cela tato zalezitost mala byt "pomstou", "aktivitou 3 ludi" a pod., osobne viem o stovkach ludi, ktori sa aktivne zapojili do tejto aktivity a nemam pocit, ze by boli manipulovani alebo by ich viedol iny ciel ako dostat pod kontrolu realizaciu vlastneho konicka a sprehladnenie fungovania vlastnej organizacie hospodariacej s ich vlastnymi prostriedkami.

S pozdravom,

IP
Igor Podlubny
...
...

Poslaťod kura11 » Pia Feb 17, 2012 10:04 pm

andy dost trapny pokus na urovni 5 tej cenovej... :!:
kura11

Poslaťod bobo » Pia Feb 17, 2012 11:20 pm

andy a Ty si ako na meno Vencel prisiel? Zeby si bol na poslednej schodzi a sedel za stolom, alebo Ti to niekto co sedel za stolom povedal?
bobo
Pretekár
Pretekár

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia