šarky píše:... ako nám bolo povedané na tej brigáde v sobotu že to vlastne všetko začalo kôli pretekárom hoci dostávali ročne viac ako 10 000 eur na svoju činnosť a aj to sa im málilo ešte chceli chodiť niekde do Nemecka a Poľska s deťmi na rybárske zájazdy čo by stálo ďalších pár tisíc eur a to všetko na úkor zarybnenia z peňazí vybratých za členské a povolenky. Pravdu vedia naozaj len tí čo to začali , ale začali to riešiť spôsobom ktorý sa mi vôbec nepáči.
šarky píše:.. aspoň tak som to počul od hospodára, takže tie správy má hl. hospodár, alebo kontrolná komisia. Veď ti vravím choď na najbližšiu a pýtaj sa odpovedia ti v pohode ako nám. Ešte ti zrobia aj spoločné foto budeš sa môcť na ňom aj usmievať.
šarky ,vidiš ako lahko sa da zmanipulovat človek ...Ja sa nezastavam ani "noveho" vedenia ani nie som pretekar
ale sam uznaš ,že v SRZ je niečo "zastarale" a proste potrebuje to zmenu.Zmenu ,ktoru možno pocitime v dobrom ,možno v zlom ,ale ZMENA musi prist ,predsa nie je možne aby to tak fungovalo ako to funguje viď napr.nasypanie pstruhov do vody a o 2-3 dni tam už nie je nič,všetko vylovene ..ale s tymi pretekarmi by ma to zaujimalo ,ako to vlastne je? čo si počul? povedz