Schôdze 2012

Oznamy z webstránky - brigády , schôdze, zarybňovanie a pod.

Re: Schôdze 2012

Poslaťod martino5 » Pon Apr 16, 2012 5:22 pm

šarky píše:... ako nám bolo povedané na tej brigáde v sobotu že to vlastne všetko začalo kôli pretekárom hoci dostávali ročne viac ako 10 000 eur na svoju činnosť a aj to sa im málilo ešte chceli chodiť niekde do Nemecka a Poľska s deťmi na rybárske zájazdy čo by stálo ďalších pár tisíc eur a to všetko na úkor zarybnenia z peňazí vybratých za členské a povolenky. Pravdu vedia naozaj len tí čo to začali , ale začali to riešiť spôsobom ktorý sa mi vôbec nepáči.

šarky píše:.. aspoň tak som to počul od hospodára, takže tie správy má hl. hospodár, alebo kontrolná komisia. Veď ti vravím choď na najbližšiu a pýtaj sa odpovedia ti v pohode ako nám. Ešte ti zrobia aj spoločné foto budeš sa môcť na ňom aj usmievať.

šarky ,vidiš ako lahko sa da zmanipulovat človek ...Ja sa nezastavam ani "noveho" vedenia ani nie som pretekar :ryba: ale sam uznaš ,že v SRZ je niečo "zastarale" a proste potrebuje to zmenu.Zmenu ,ktoru možno pocitime v dobrom ,možno v zlom ,ale ZMENA musi prist ,predsa nie je možne aby to tak fungovalo ako to funguje viď napr.nasypanie pstruhov do vody a o 2-3 dni tam už nie je nič,všetko vylovene :cry:
..ale s tymi pretekarmi by ma to zaujimalo ,ako to vlastne je? čo si počul? povedz ;)
martino5
Diskutér
Diskutér

Poslaťod šarky » Pon Apr 16, 2012 6:07 pm

Martino , ale pred cca tromi týždňami že vraj sadili na Hornád a potoky aj malé potočáky a teraz lovné duháky no rybárov je toľko, že fakt sa 70% rýb vychytá už za 2-3 dni
a ruku na srdce nie každému stačia 4ks a dosť. A s tými pretekármi čo som počul bolo tak ,že rybárska organizácia z Berlína a Waršavy oslovila našu organizáciu na vytvorenie družby a výmenných pobytov detí s doprovodom spojené s rybolovom v týždňových alebo dvojtýždňových turnusoch. Ubytovanie a celú starostlivosť by raz zastrešovala Berlínska org.,potom Waršavská a potom naša. Keď si pán RH s výborom prepočítali koľko by tieto turnusy a organizácia týchto podujatí stála rozhodol sa aj s ostatnými túto ponuku odmietnuť a práve to sa pretekárom ako p.Hamer a spol nepáčilo. Ako by potom vysvetľovali ľuďom, že toľko peňazí išlo na výlety niektorých detí a ich sprievodcov? Určite by sa to väčsine nepáčilo. Tak toľko som o tom počul.
šarky
..
..

Poslaťod plandavcik » Pon Apr 16, 2012 6:10 pm

šarky píše:Martino , ale pred cca tromi týždňami že vraj sadili na Hornád a potoky aj malé potočáky a teraz lovné duháky no rybárov je toľko, že fakt sa 70% rýb vychytá už za 2-3 dni
a ruku na srdce nie každému stačia 4ks a dosť. A s tými pretekármi čo som počul bolo tak ,že rybárska organizácia z Berlína a Waršavy oslovila našu organizáciu na vytvorenie družby a výmenných pobytov detí s doprovodom spojené s rybolovom v týždňových alebo dvojtýždňových turnusoch. Ubytovanie a celú starostlivosť by raz zastrešovala Berlínska org.,potom Waršavská a potom naša. Keď si pán RH s výborom prepočítali koľko by tieto turnusy a organizácia týchto podujatí stála rozhodol sa aj s ostatnými túto ponuku odmietnuť a práve to sa pretekárom ako p.Hamer a spol nepáčilo. Ako by potom vysvetľovali ľuďom, že toľko peňazí išlo na výlety niektorých detí a ich sprievodcov? Určite by sa to väčsine nepáčilo. Tak toľko som o tom počul.

pocul si dost ale ze potom kupili harvankovi novu octaviu to si uz nepocul , na to sa eura nasli ci?
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod šarky » Pon Apr 16, 2012 6:11 pm

Plandavčík mýliš sa , ale niektorých členov obvodných výborov dobre poznám a keď sa stretneme tak sa o týchto veciach porozprávame takže zhruba viem čo sa deje.
šarky
..
..

Poslaťod šarky » Pon Apr 16, 2012 6:13 pm

Keď ju kúpili tak nie jemu, ale aj tomu kto príde po ňom.
šarky
..
..

Poslaťod plandavcik » Pon Apr 16, 2012 6:17 pm

šarky píše:Plandavčík mýliš sa , ale niektorých členov obvodných výborov dobre poznám a keď sa stretneme tak sa o týchto veciach porozprávame takže zhruba viem čo sa deje.

v com sa mylim prezrad sarky...
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Boris » Pon Apr 16, 2012 6:42 pm

To akože tá mestská konferencia čo bola :D Myslím ten krik z nahrávky na ulici. ;) Tých 40 akože delegátov a 20 čo tam neboli...To čo nemali čas ? No skôr si myslím, že boli z druhej strany a boli neželaní, alebo skôr odignorovali toto stretnutie... No a tých 40 delegatov čo hrali hru s názvom mestská konferencia a čo volili sami seba má byť nové vedenie MO Košice? Hmmm no ked tak ľahko sa dá dostať k peniazom všetkých rybárov v Košiciach tak potom zbohom :| Najlepšie je na tom že na nahrávke niekto vraví že MK je v súlade so stanovami srz a o chvíľu nato že nebol oznam o konaní MK 15 dní vopred čo je v rozpore zo stanovami....ale ked si to odhlasujeme už to v rozpore nebude... :D
Obrázok užívateľa
Boris
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod plandavcik » Pon Apr 16, 2012 6:49 pm

Boris píše:To akože tá mestská konferencia čo bola :D Myslím ten krik z nahrávky na ulici. ;) Tých 40 akože delegátov a 20 čo tam neboli...To čo nemali čas ? No skôr si myslím, že boli z druhej strany a boli neželaní, alebo skôr odignorovali toto stretnutie... No a tých 40 delegatov čo hrali hru s názvom mestská konferencia a čo volili sami seba má byť nové vedenie MO Košice? Hmmm no ked tak ľahko sa dá dostať k peniazom všetkých rybárov v Košiciach tak potom zbohom :| Najlepšie je na tom že na nahrávke niekto vraví že MK je v súlade so stanovami srz a o chvíľu nato že nebol oznam o konaní MK 15 dní vopred čo je v rozpore zo stanovami....ale ked si to odhlasujeme už to v rozpore nebude... :D

boris ten krik to bola nespokojna clenska zakladna ale sluch mas dobry ci ?
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Boris » Pon Apr 16, 2012 6:52 pm

Členská základňa nie je 40 ľudí ktorí volia sami seba ....či? :roll:
Obrázok užívateľa
Boris
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod hradzni » Pon Apr 16, 2012 7:38 pm

Toto je tu čo za bordel tu si už každý robí čo chce na tom Slovensku? Násilné vniknutie do budovy to čo ma znamenať? Prečo ty ľudia nesedia vo vyšetrovačke ktorý násilne vnikli do budovy? Ja sám keby som vnikol do budovy tak ma zoberie polícia. Prečítal som si tu toho dosť a jedine s plavcom sa zhodujem v názore. Ja som sa dostal do pozície rukojemníka. Z rôznych rodinných dôvodov som si nemohol zakúpiť pstruhovu povolenku skôr, tak teraz môžem tak akurát si pískať.
hradzni
.
.

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť