Kura11..ked raz pride sa jej prisposobim bez toho aby som hundral len chlapi prestanme sa predsovstekym hadat s tym nic nenarobime radsej si tu pisme zazitky ja som mal napriklad najpesi zazitok tejto sezony na geci usiel mi krasny dravec videli sme mu len brucho jak sa pretocil len skoda ze tma bola pravdepodobne to bola velka stuka ale len to brucho malo min 50cm:D .....mimch. ked ma niekto chut to este rozoberat treba vytvorit nato miestnost ale nie na oddeleni GECA sudruhovia
zatial je tento nehumanny lov uplne legalny tak nikoho nenutim aby tak nechytal nech si chyta podla svojho svedomia... ja mam urcitu rybarsku cest a pokoru k vode a rybam, preto sa k niecomu takemu ako tyraniu ziveho tvora za ucelom ulovenia ineho ziveho tvora neznizim... budem vsak rad ak sa to zmeni a ziva rybka navzdy zmizne z rybarstva... tak isto som niekedy somral ze nemozem chytat na tri udice, nonstop ale to je dobre my este nie sme na takyto lov pripraveny, bol by to len priestor k dalsiemu niceniu a plieneniu vod... chvalabohu... je to moj nazor, nikto to nemusi citat ani reagovat... na gecu sa uz velmi tesim ale az neskoru jesen, vtedy to mam rad, ludia uz k vode nechodia len zopar, klud, tichucko, sem tam nejaka rybka... krasa...
Tak,beriem to,že sa to skľudnilo,chcem Vás aj do budúcna poprosiť o kultivovanú,aj ked úplne antagonistickú ,výmenu názorov.A to je dôležité,vedieť prijať,vedieť podať,ale kultúrne,normálne,aj ked nesúhlasím,aj ked sa mi to nepáči.To je podľa mňa férové aj inteligentné!Ta polacme od totych veľkých ryboch udice!
djnasty píše:helooooo martino martino martino pocuj kamarat nevies nahodou o nejakom dobrom jeepe na predaj lebo by som mal aj zaujem daj mi vediet bud taky dobry
čaf ..no pradim mile rad aj dačo pohladam,len neviem či chceš skutočny Jeep alebo len auto s pohonom 4x4 ..resp. do akej sumy by to malo byt...otazok je vela ,skus mi trebars hodit PM ku alebo brnkni na mobil čaf
ungi to nie su rybari ale PRASATA !!!, inak teraz som pozeral peknu reportaz na FH, preteky na madarskej maconke... vytaz nachytal okolo 400 kg ryb za par dni, jeden team chytil 40 amurov a niekolko kaprov... ty ludia si zachytali tak ako nikdy, tomu vravim rybacka ked je clovek od sameho zdolavania unaveny... tunajsia realita??? kolki z vas co ste tu capli toho roku aspon jednu rybu nad 10 kg??? tu ide clovek na 5 dni k vode a bilancia par pleskacov, karas a tri kapre do 4 kila )) proste sproste u nas je to bieda... a bude este vecsia...