Náš lov

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: NÁŠ LOV

Poslaťod Kolac » Uto Apr 13, 2010 10:22 am

tak ako pise hlavonozec, na pstruhovku som chodil aj cisto na mreni z vlacakom za 2 hodinky 4 mreni...., naj nastraha berkely nimfa., je to krasna zodlavacka na 12 siloniku a udicke do 7g.
Kolac
Pretekár
Pretekár

Poslaťod skywalker » Uto Apr 13, 2010 12:02 pm

Kolac píše:tak ako pise hlavonozec, na pstruhovku som chodil aj cisto na mreni z vlacakom za 2 hodinky 4 mreni...., naj nastraha berkely nimfa., je to krasna zodlavacka na 12 siloniku a udicke do 7g.

plne suhlasim,nymfy od Berkley na ultralahku privlac su bezkonkurencne,len malokoho to bude bavit chytat na silony o hrubke cca.0,1-O,14 mm,ale mna to bavi :)
nie je dolezite chytit, ale pustit
Obrázok užívateľa
skywalker
Diskutér
Diskutér

Poslaťod hlava » Uto Apr 13, 2010 2:03 pm

je nas viacej co to mame radi :shock: ale po tretej 50- ke vas boli zapestie a nadavate
hlava
Diskutér
Diskutér

Poslaťod skywalker » Uto Apr 13, 2010 2:22 pm

mam navinutu 0,1 mm snuru Fireline-zasadne nepovolujem :)
nie je dolezite chytit, ale pustit
Obrázok užívateľa
skywalker
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Abyss » Ned Apr 18, 2010 4:02 pm

dnes vyrovnavacka.........kulo!!! nepomohli ani pelety, krupy, pi...vanie........skalena hnusna voda bola. pokrstil som si len novy castak :)

zostava: cast 1,98m + Abu revo+ 0,22 silon + potavave zbiro+ 0,12 nadvezec+ oranzovy smacek = ostriezik cca 10cm........bol to zdesivy suboj :D........ale poviem vam priatelia ked DRAGON tak GUIDE SELECT !!!!
Abyss
Diskutér
Diskutér

Poslaťod walther » Ned Apr 18, 2010 7:38 pm

Veru Abyss! Mám len jeden problém. Keď s tým Gujdom nahadzujem zanáša mi to do ľava všetky nástrahy. Neviem čím to je ale vidím chybu v tom, že nemá korkovú rukoväť. Mám Dancer. Dá sa povedať, že sa s ním začínam učiť po 30 rokoch nahadzovať. :D
Včera ráno i večer na VVN mi nepomohla skoro ani modlitba. Ku záberu na všetky možné nástrahy nedošlo ani po zakŕmení. Tak isto dopadol aj priateľ. :lol:
Naposledy upravil walther dňa Pon Apr 19, 2010 9:21 am, celkovo upravené 2
walther
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Abyss » Ned Apr 18, 2010 8:18 pm

walther píše:Veru Abyss! Mám len jeden problém. Keď s tým Gujdom nahadzujem zanáša mi to do ľava všetky nástrahy. Neviem čím to je ale vidím chybu v tom, že namá korkovú rukoväť. Mám Dancer. Dá sa povedať, že sa s ním začínam učiť po 30 rokoch nahadzovať. :D
Včera ráno i večer na VVN mi nepomohla skoro ani modlitba. Ku záberu na všetky možné nástrahy nedošlo ani po zakŕmení. Tak isto dopadol aj priateľ. :lol:

no mna oslovil, hlavne koli tej rukovati. ja kedze mam pistolovy uchyt mam navyse pod sedlom odhaleny blank hned vedla zobaka a super citim kazdy "cuk"......mne sa guide pozdava nielen koli vyzoru, ale celkovej robusnosti a klvalitka je za velmi dobru cenu. Dancer je super "mikromrdka" Mozno jedna rada. Koli dlzke prutu skus nehadzat svihom, ale takym tiahlym odhodom nastrahou ako pri caste ponad hlavu s previsom kolo tristvrt metra.
Abyss
Diskutér
Diskutér

Poslaťod rybopet » Ned Apr 18, 2010 9:14 pm

Dnes nádherný Váh,počasie ako vyšité z rozprávky,ludí-rybárov milion,ale zadarilo sa .O 11 45h rana do udice ako z dela,na jig zaútočil potočák 53 cm a 2,8 kg.
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod Laci » Pon Apr 19, 2010 8:29 am

No Peto ak to nieje dalsi z tvojich aprilovych zartikov tak po tohto rocnom zahajeni ti uprimne gratulujem a len tisko zavidim ;)
Laci
Diskutér
Diskutér

Poslaťod walther » Pon Apr 19, 2010 9:24 am

Abyss píše:
walther píše:Veru Abyss! Mám len jeden problém. Keď s tým Gujdom nahadzujem zanáša mi to do ľava všetky nástrahy. Neviem čím to je ale vidím chybu v tom, že namá korkovú rukoväť. Mám Dancer. Dá sa povedať, že sa s ním začínam učiť po 30 rokoch nahadzovať. :D

no mna oslovil, hlavne koli tej rukovati. ja kedze mam pistolovy uchyt mam navyse pod sedlom odhaleny blank hned vedla zobaka a super citim kazdy "cuk"......mne sa guide pozdava nielen koli vyzoru, ale celkovej robusnosti a klvalitka je za velmi dobru cenu. Dancer je super "mikromrdka" Mozno jedna rada. Koli dlzke prutu skus nehadzat svihom, ale takym tiahlym odhodom nastrahou ako pri caste ponad hlavu s previsom kolo tristvrt metra.

Presne si trafil klinec po hlavičke. Tento hod som začal používať a je to v poriadku. Nešvihám prudko ale tak ako píšeš.
walther
Diskutér
Diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia