Kolac píše:tak ako pise hlavonozec, na pstruhovku som chodil aj cisto na mreni z vlacakom za 2 hodinky 4 mreni...., naj nastraha berkely nimfa., je to krasna zodlavacka na 12 siloniku a udicke do 7g.

walther píše:Veru Abyss! Mám len jeden problém. Keď s tým Gujdom nahadzujem zanáša mi to do ľava všetky nástrahy. Neviem čím to je ale vidím chybu v tom, že namá korkovú rukoväť. Mám Dancer. Dá sa povedať, že sa s ním začínam učiť po 30 rokoch nahadzovať.
Včera ráno i večer na VVN mi nepomohla skoro ani modlitba. Ku záberu na všetky možné nástrahy nedošlo ani po zakŕmení. Tak isto dopadol aj priateľ.

Abyss píše:walther píše:Veru Abyss! Mám len jeden problém. Keď s tým Gujdom nahadzujem zanáša mi to do ľava všetky nástrahy. Neviem čím to je ale vidím chybu v tom, že namá korkovú rukoväť. Mám Dancer. Dá sa povedať, že sa s ním začínam učiť po 30 rokoch nahadzovať.
Včera ráno i večer na VVN mi nepomohla skoro ani modlitba. Ku záberu na všetky možné nástrahy nedošlo ani po zakŕmení. Tak isto dopadol aj priateľ.
no mna oslovil, hlavne koli tej rukovati. ja kedze mam pistolovy uchyt mam navyse pod sedlom odhaleny blank hned vedla zobaka a super citim kazdy "cuk"......mne sa guide pozdava nielen koli vyzoru, ale celkovej robusnosti a klvalitka je za velmi dobru cenu. Dancer je super "mikromrdka" Mozno jedna rada. Koli dlzke prutu skus nehadzat svihom, ale takym tiahlym odhodom nastrahou ako pri caste ponad hlavu s previsom kolo tristvrt metra.

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia