je tazko menit miery ryb nakolko je na tom postaveny aj Ryb.Zvaz.. drviva vacsina rybarov su kaprari a drviva vacsina ich aj berie domov ...je rozidel ak niekto chyta pre pocit, radost a berie to ako nieco co ho naplna v zivote a je rozidel ked niekto chyta aby sa nabalil co najviac a myslim si ze ti ktori radi papaju a menej si uzivaju tej pohody na rybach je viacej (moj nazor skutocnost moze byt ina) ...ak sa posunie miera a hlavne u kapra sa nejako zvysi dajme tomu na 70cm tak mozme cakat velke mnozstvo pytliactva alebo co je velmi pravdepodobne klesne predaj povoleniek lebo sa na to skratka vyseru a to urcite RZ nema za potreby...ja osobne by som pristal na vacsiu lovnu mieru aj na zubaca a mieru by som dokonca zaviedol aj na ostrieza je to jedna z najkrajsich ryb vo vode krasne bojuje a v privlaci je velmi milovana ryba a aj napriek jej poctu vo vode je velmi cenna a obzvlast kusky nad 30cm . je to samozrejme len moj pohlad na vec nerad velmi spekulujem v podstate sa prisposobim tak ako je lebo vo vacsine pripadov je velmi tazko presadit veci na ktorych je postaveny RZ a kapor u nas je ich nosnou polozkou a pstruhy duh. deto...mozno to vidim blbo ale za vsetkym hladam peniaze a v tomto pripade to nebude inak ,alebo zenu ale ta sa tu teraz nehodi

ja som skor uviedol dosledky kvoli ktorym sa asi tieto veci tazko udeju no neviem mozno sa mylim, ak ano uvedte ma na spravnu mieru
PS - osobne nemam nic proti tomu aby miera kapra za zvysila, tiez ked som kaprarcil som to chcel lebo chytat biedne kapriky do 40cm ma nebavilo, ale bol by som rad keby sa upravili nie len na kapra ale vseobecne aj na dravce nejake miery nie u vsetkych samozrejme .