4-0631-1-1 Hornád č.1b

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: hornad

Poslaťod Kajetan » Uto Jún 14, 2011 11:52 am

bum1: ja pouzivam velmi jednoduchu montaz -> 10-15 cm nadvazec (obratlik, hacik) a nad obratlikom olovene krmitko.
Kajetan
.
.

Poslaťod lovec » Str Jún 15, 2011 11:58 am

Dnes rano jeden kaprik 56cm, ale zato velky bojovnik :) zachutila mu kukuricka...
lovec
...
...

Poslaťod stewik » Str Jún 15, 2011 7:24 pm

Dnes keď som išiel zachytať k súdkom a šiel som okolo ryby, tak v tej stojatej vode pre "loďky" asi 20 kaprov pri hladine :) pekný pohľad :)
Chyť, urob fotku a pusti, aby bolo čo fotiť aj nabudúce.
http://stewik.mrk.cz/
Obrázok užívateľa
stewik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod XpeterX » Pia Jún 17, 2011 10:10 am

V stredu pekna rybacka s feedrom na Hornade. od 15:00 do 18:00 5 x podustva a 1 mrenka. Krasne zabery, pekne miesto, oplatilo sa vyskusat vodu po kolena :geek:
XpeterX
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Kajetan » Uto Jún 21, 2011 10:54 am

Vcera som si vysiel na Hornad a oplatilo sa. Najprv pekny karas 40 cm a potom krasny bojovny kaprik 60 cm. Dalsi pekny kaprik do serie z Hornadu. Kaprik si plava dalej.
Kajetan
.
.

Poslaťod stewik » Uto Jún 21, 2011 11:30 am

ja sa tak za hodinku chystám trošku prevetrať podustvy :)
Chyť, urob fotku a pusti, aby bolo čo fotiť aj nabudúce.
http://stewik.mrk.cz/
Obrázok užívateľa
stewik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod bum1 » Uto Jún 21, 2011 5:53 pm

Cronicle,oni nám to nepovedia,musíme nato prisť:D
bum1
Diskutér
Diskutér

Poslaťod bum1 » Str Jún 22, 2011 7:35 am

to iste ani ja velmi...ja mam rad stojatu vodu:-) ale na tie kapriky by som šiel:D
bum1
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Kajetan » Str Jún 22, 2011 10:51 am

Co sa tyka kaprikov na hornade a toho, ze kde sa daju chytit, tak myslim, ze ich je na hornade skoro po celom toku celkom dost a daju sa chytit urcite na mnohych miestach. Konkretne miesta sa samozrejme nevyzradzaju, ale co sa tyka napr. mna osobne, ja som sa zameral na Hornad asi pred dvomi rokmi a zacal som jednoducho skusat miesta a mapovat co, kde a ako. Zacal som tym, ze som si precital uplne celu tuto diskusiu od zaciatku do konca. Skusal som slubne vyzerajuce miesta a viackrat som odisiel samozrejme bez kapra. Stale som veril, ze sa to raz podari a kaprik z Hornadu pride. Nakoniec ono to je celkom fajn hladat tie ryby, lebo clovek vyskusa viacero miest, pochyta kadeco mozne od podustiev, mrien, nosalov a inych a urobi si trosku obraz o vode. Napr. tam, kde prisiel povedzme karas, tak je pravdepodobne, ze tam budu aj kapriky.

Co sa tyka pribliznej lokalizacie kaprov: nad Kosicami som bol jedine v Druzstevnej a tam sa mi kapra chytit nepodarilo i ked tie miesta vyzeraju slubne. Dole nizsie pod Druzstevnou az do Kosic som nechytal, lebo mi to nepripada ako voda pre kapre i ked mozno sa mylim :). Vhodnejsia voda je dole pod Kosicami od Krasnej smerom dole az po Madarsko. Urcite su aj v meste. Prveho kaprika (52 cm) som chytil pred hatou pri Kosickom jazere.

Treba len chodit a skusat. Co sa tyka nastrahy, tak ako to tu uz bolo viackrat napisane, tak na jar jednoznacne kostnaky a v lete a v jeseni funguje kukuricka. Jedneho kapra (57 cm) som chytil aj na boilies (jahoda-ryba) napriek tomu, ze som boilies na hornade skusal len par krat.

A este jedna cenna rada na zaver : ked vidite ludi odchadzat vecer od vody a uz aj vy sa chystate balit, ostante este dve hodinky :).

Tolko k mojmu vycerpavajucemu prispevku.

Vela stastia a lovu zdar.
Kajetan
.
.

Poslaťod Kajetan » Str Jún 22, 2011 11:08 am

Ja chodim velmi casto sam a niekedy by som mozno aj prijal spolocnost :). Mozme sa niekedy pripadne dohodnut ak by bol zaujem.
Kajetan
.
.

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia